Smučarski sejem snežinka

Srečanje parkeljnov treh dežel

Največje srečanje parkeljnov treh dežel bo letos znova v Podkorenu, v petek, 29. novembra 2013, ob 18. uri. Ognjeni spektakel »Ice from Hell« bo zagotovo enkratno doživetje za vso družino.

3. Pokal Rupnikove linije

Gostilni Jager in Na Vidmu v sodelovanju z Občino Gorenja vas - Poljane prirejata balinanje za 3. pokal Rupnikove linije. Prvi polfinalni turnir bo v soboto, 30. novembra 2013, ob 10. uri v utrdbi na Golem vrhu. Igrajo se dvojke z lesenimi kroglami. Ob 11. in 15. uri bo organiziran vodeni ogled utrdbe, kjer je postavljena stalna razstava dokumentov in ostalin iz časa gradnje Rupnikove linije, na novo pa je urejena tudi osvetlitev utrdbe. Poskrbljeno bo za jedačo in pijačo, posladkali pa se boste s pristnimi domačimi poljanskimi dobrotami.

Druga garažna razprodaja – Kich Bazaar

Na zadnjo novembrsko soboto bo potekal že drugi Kich Bazaar – garažna razprodaja. Dogodek tudi tokrat organizira spletni medij Dnevni Kich Slovenija, ki je za lokacijo ponovno izbral ljubljansko Festivalno dvorano. Vsi tisti, ki ste med jesenskim pospravljanjem odkrili veliko predmetov, ki jih ne potrebujete več in bi jih z veseljem prodali, ali pa tisti, ki ste ljubitelji vseh nostalgičnih predmetov z zgodovino, ste vabljeni, da se udeležite predpraznične sobote. Vstopnina je znova brezplačna, tisti, ki želite prodajati, pa morate za simboličnih 10 evrov vnaprej zakupiti mizo.