Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Ajax - Barcelona
2
Gre za obračun moštev, ki imata skupaj v vitrini kar osem naslov evropskega klubskega prvaka. Vseeno je dandanes razmerje moči povsem na strani Kataloncev. Amsterdamčani so zadnje tri tekme sicer dobili, a proti močni Barceloni prav velikih možnosti za zmago nimajo.


Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Basel - Chelsea
0
Basel je s petimi točkami v skupini na tretjem mestu in ima še vedno dobre možnosti za uvrstitev v naslednji del tekmovanja. Švicarji zato proti evropskemu velikanu ne nameravajo vreči puške v koruzo. Chelsea kljub ne pretirano prepričljivim igram na zadnjih tekmah v prvenstvu zaseda zelo solidno tretje mesto, a verjetno ne bi bilo preveliko presenečenje, če se v London vrnejo zgolj z osvojeno točko.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Arsenal - Marseille
1
Medtem ko je Arsenal v svoji skupini na prvem mestu, je Marseille še vedno brez osvojene točke in posledično na zadnjem mestu. Da bi Francozi do svoje prve točke prišli proti letos izvrstnem Arsenalu, je zato le malo možnosti.

Košarka - ZDA - NBA

Atlanta - Orlando
1
Atlanta je v letošnji sezoni zelo solidna, česar pa ne moremo trditi za floridsko moštvo. Slednje je izgubilo zadnja štiri srečanja, podobna usoda pa košarkarje Orlanda čaka tudi proti domači zasedbi, saj v gosteh sploh še niso uspeli zmagati.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Alba Fehervar - Olimpija
2
Madžari so letos eno redkih moštev, proti katermu Olimpija nima težav. Zmaji so jih v letošnji sezoni dvakrat že premagali, če bodo pokazali tako dobro predstavo kot nazadnje proti Salzburgu pa bi se uspeha morali veseliti tudi tokrat.