PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

WBA-Aston Villa/oba gol/
1 (=da)
Spet  moja priljubljena stava, da oba zadaneta vsaj enkrat. Za tak razplet je tokrat na moji strani tudi statistika, saj se je na zadnjih osmih medsebojnih tekmah kar sedemkrat stresla mreža na obeh straneh, na začetku sezone pa imata tako Villa kot WBA sila razpoložen napad. 

Nogomet - Italija - 1.liga

Roma-Cagliari
1
Po dveh zaporednih remijih je volkulja zopet krvoločna zmage. Ta bi igralce iz večnega mesta spet vrnila na prvo mesto, kamor ta ekipa dejansko trenutno po igri sodeč tudi sodi. Dokler bo Strootman (z vsem dolžnim spoštovanjem do ostalih, ampak Nizozemec je trenutno res vroč!)  igral vrhunsko, se Tottijeva odsotnost sploh ne bo bistveno poznala. Ekipo bo lepo dopolnila tudi vrnitev Gervinha.

Nogomet - Španija - 1.liga

Malaga-Athletic Bilbao
0,2
Andaluzijci so v resni krizi, saj so iz zadnjih sedmih tekem povlekli vsega pet točk, še posebej zaskrbljujoč je bil domač poraz proti Celti, ki jim je natresla kar pet golov. Atletico seveda ni več tisto, kar smo gledali recimo dve sezoni nazaj, a ekipa bi vseeno morala zlahka obstati med špansko elito. Verjamem, da bodo Malagi danes uspeli vsaj delno zagreniti ponedeljek.

Nogomet - Turčija - 1.liga

Akhisar-Kardemir
1
Akhisar je "hit" letošnjega prvenstva. Doma imajo štiri zmage in remi ob gol razliki 13-5, nocoj pa pričakujejo zelo povprečen Kardemir, ki je na gostovanjih v letošnji sezoni nabral le dve točki. Na zadnjem obsiku pri domačih je Bešiktaš komaj izvlekel točko, še pred tem pa je padel Galatasaray, zato lahko domači navijači danes upravičeno pričakujejo celoten izplen.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Washington-San Francisco/46,5/
2
Obračun dveh nadvse sposobnih podajalcev in dokaj povprečnih obramb, zato se mi tukaj zelo dopade "over". Za zmagovalca se pa raje ne bi opredelil. Če bi se moral odločiti za zmagovalca, bi izbral Kaepernicka in njegove 49erse, ki imajo še zmeraj povsem realne možnosti, da kot WC pridejo v končnico.