PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - ZDA - NBA

Houston - Minnesota
1
Houston ima letos odlično zasedbo, zato je marsikateri navijač od njih pričakoval še kakšno zmago več. A ekipa, ki ima v svojih vrstah izvrstna Jamesa Hardna in Dwighta Howarda se bo v naslednjih mesecih zagotovo še dvignila. Doma rakete igrajo solidno, zato bi morali proti Minesotti danes vpisati novo zmago.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Union Olimpija - Cedevita
2
Union Olimpija je dosegla že svojo četrto zmago, a pri tem velja dodati, da ni prav nobenega tekmeca nadigrala. Poleg tega danes gosti močno Cedevito, ki je trenutno tretja. Zagrebčani bodo prav gotovo še kako dober pokazatelj, ali so zmaji resnično napredovali, ali pa so imeli ob nedavnih uspehih le veliko pomoč Fortune.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Borussia (D) - Bayern (M)
0
Borussia bi danes morda celo veljala za rahlega favorita, če ne bi imela toliko težav s poškodbami. Že poškodovanemu Subotiću sta se namreč pridružila še Hummels in Schmelzer. Povsem brez skrbi ni niti trener Bayerna Guardiola, saj ne bo mogel računati na Riberyja in Schweinsteigerja. Kljub odsotnosti nekaterih pomembnih členov v zasedbi obeh strategov pa derbi ne bi smel razočarati.

Nogomet - Italija - 1.liga

Napoli - Parma
1
Čeprav so Neapeljčani zadnjo tekmo izgubili, so lahko zadovoljni, saj so pred tem slavili na petih srečanjih. Proti Parmi, ki ji trenutno ne kaže najbolje, saj je v prvenstvu komaj dvanajsta, bi se morali veseliti nove zmage, posledično pa bi ohranili tudi stik z vrhom, saj za vodilno Romo zaostajajo za štiri točke.

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal - Southampton
1
Southampton je zagotovo največje presenečenje v letošnjem prvenstvu, saj po enajstih odigranih krogih zaseda izvrstno tretje mesto. Danes gostujejo pri vodilnem Arsenalu, ki ima sicer nekaj težav s poškodbami, a najpomembneje je, da bo igral prvi zvezdnik ekipe Arsena Wengerja Mesut Özil.