PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 2.liga

CA Bastia-Metz
1,0
Izjemno zanimiva stava, pa še singl imamo! Resda gre za obračun zadnjega proti prvemu, vendar pa je drugi klub iz mesteca na Korziki v tole tekmo štarta opogumljen z napredovanjem v pokalnem tekmovanju, medtem ko je vodilni Metz na otok prišel nekoliko oslabljen. Morda je pa vendarle prišel čas za prvo zmago Bastie na domačem igrišču,...lani jim je to proti Metzu uspelo.

Nogomet - Španija - 1.liga

Valladolid-Osasuna
1
Neposreden boj za preživetje. Čeprav je sezona še dolga, se bosta verjetno ta dva kluba na koncu dejansko borila za obstanek in zato so take tekme izjemnega pomena. Sam nekaj več prednosti namenjam domačim, pa ne le zaradi prednosti domačega terena, temveč tudi zato, ker se jim je v zadnjih dneh pozdravilo nekaj ključnih igralcev, po dolgem času pa je v ekipi spet čil in zdrav angolski reprezentant Manucho.

Nogomet - Romunija - 1.liga

Otelul-Vaslui
1
Malo eksotike...na Otelul iz Galatija je začela kvota padati že v ponedeljek in srčno upam, da imate stavo v tem trenutku že vplačano in je vse skupaj le še prepričevanje prepričanih. Gre namreč za dva zelo prijateljska kluba, ki sta si v zadnjih letih zelo pridno odstopala točke, zato je veliko takih, ki računajo na ponovno medsebojno "obdarovanje". Naj bo..., pa bom še jaz zatrobil v ta rog.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Lokomotiva Kuban-Crvena zvezda/1.četrtina/
2
Vzdušje v slačilnici Crvene Zvezde je fantastično (info iz prve roke!). Igralci se res dobro razumejo, veliko je prijateljskega zbadanja, medsebojnega spodbujanja, strokovni štab je "našpičen", da bi z vsako novo tekmo osrečili armijo svojih navijačev. V Rusijo gredo rdeče-beli povsem upravičeno lahko razbremenjeni parirat favoriziranim nasprotnikom in morda bi lahko na začetku tekme tekmeca presenetili, čeprav jim bo novo zmago verjetno težko doseči. Serije bo enkrat pač moralo biti konec. Še lepša stava je pomičen hendikep na Zvezdo, priporočam vse nad +10!

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Real Madrid-Žalgiris/+20,5/
1
Tale letošnja izvedba Real Madrida doma pred sabo radira vse kar leze in gre. Žalgiris so že v njihovi dvorani premagali za 20, zadnja zmaga proti Efesu pa je dokončno pokazala, da ta ekipa resno računa z naslovom (+46!). Danes je tale razlika le vprašanje motivacije, ker res ne vem, na kakšen način bi Litvanci lahko presenetili trdno obrambo in ubijalski napad madridskih zvezdnikov.