Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Urugvaj - Jordanija
1
Urugvaj je že na prvi tekmi povsem nadigral Jordanijo, saj je slavil s kar 5:0. Na domačem terenu pred svojimi navijači utegne biti razlika še precej večja.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Varese - Union Olimpija
2
Union Olimpija je s kar precej sreče v nedeljo dosegla svojo tretjo zaporedno zmago. Za ljubljanske košarkarje, ki imajo zaenkrat precej klavrno sezono, je to kajpak izvrsten dosežek. Varese so letos že premagali, povrh pa se Italijani v hudi krizi, saj so izgubili zadnja štiri srečanja. Glede na to, da so zmaji sedaj precej bolj samozavestni, bi znali v gosteh morda celo presenetiti.

Košarka - ZDA - NBA

Orlando - Miami
2
Miami je po pričakovanjih med najboljšimi moštvi v prvenstvu in na današnjem floridskem obračunu lovi že svojo peto zaporedno zmago. Vročica bo bržkone tudi uspešna, saj Orlando s svojimi predstavami ne navdušuje.

Košarka - ZDA - NBA

Milwaukee - Portland
2
Portland poleg Indiane zagotovo velja za eno najprijetnejših presenečenj v letošnji sezoni. Moštvo ima po enajstih tekmah le dva poraza, zato je le malo verjetno, da ga bo danes premagal Milwaukee, od katerega ima manj zmag zgolj še Utah Jazz.

Hokej - ZDA - NHL

Anaheim - New Jersey
1
Anaheim je sezono začel izvrstno, a je sedaj očitno v manjši krizi, saj je izgubil zadnje štiri tekme. Te so bile resda odigrane v gosteh, zato se racmani nadejajo, da jim bo pred domačo publiko danes nekoliko lažje.