V vratih Nashvilla se je z 39 obrambami izkazal novinec Marek Mazanec, Craig Smith je dosegel gol in dodal dve podaji, med strelce pa se je vpisalo še Matt Cullen, Nick Spaling, Patric Hornqvist, Viktor Stalberg, Mike Fisher in Shea Weber. Moštvo je s to zmago končalo niz štirih zaporednih porazov. Gola za Chicago sta prispevala Patrick Kane in Brandon Pirri, a so morali kosmatinci po štirih zaporednih zmagah tokrat priznati premoč tekmecu.

Prvo ime tekme pa je bil Mezanec, ki je v prvi tretjini ustavil sedem strelov, v drugi 17, v zadnji pa 15. "To je krasno. Res sem vesel, saj smo odigrali odlično tekmo," je po tekmi dejal Mezanec, 22-letni Čeh, ki prvo leto igra v NHL.

Detroit Red Wings so uspeli rešiti točko, zmaga pa je ostala v New Yorku. Pavel Dacjuk je igral svojo 800. tekmo lige NHL in dosegel drugi gol tekme v podaljšku, 42 sekund pred koncem. Na drugi strani je Detroit izgubil že šest tekem zapored, od tega pet v podaljšku.

"Če ne bi bilo zadnjih petih ali šestih tekem, bi bila ta točka še nekako dobrodošla. Tako pa je resnično težko. Nikakor ne najdemo igre, ki bi nam prinesla zmago. Mislim, da smo se nocoj dobro borili, a ni se izšlo. Res je, da smo vknjižili točko, a morali bi osvojiti dve," je po tekmi dejal hokejist Detroita Henrik Zetterberg.

V ostalih tekmah so Toronto Maple Leafs s 4:2 premagali Buffalo Sabres, z enakim izidom so St. Louis Blues ugnali Carolina Hurricanes, New Jersey Devils so bili s 4:1 boljši od Pittsburgh Penguins, Phoenix Coyotes pa od Tampa Bay Lightning s 6:3. Calgary Flames so morali z 2:4 priznati premoč Edmonton Oilers, Montreal Canadiens pa New York Rangers z 0:1. Colorado Avalanche so doma izgubili proti Florida Panthers z 1:4.