Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije U 21

21BiH - 21Španija
2
Mlada reprezentanca BiH še zdaleč ni tako suverena kot njihova članska izbrana vrsta, saj v skupini 4 zaseda predzadnje mesto. Povsem drugače velja za Špance. Ti so še neporaženi in zasedajo prvo mesto. Zmago bi morali vpisati tudi danes.

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije U 21

21Škotska - 21Gruzija
1,0
Škotom v kvalifikacijah ne kaže najbolje, saj zasedajo predzadnje mesto. Od njih so boljši tudi Gruzijci, ki so na prvi tekmi pred domačimi gledalci slavili z 2:1. Ekipi sta si po kvaliteti zelo podobni, zato se bržčas obeta izenačen dvoboj.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Budivelnik - Barcelona
2
Barcelona v letošnji sezoni v evroligi še zdaleč ni tako suverena, kot bi želela biti. Po štirih odigranih krogih je namreč vpisala le dve zmagi. Kljub temu se lahko novega uspeha nadeja nocoj, saj zadnja ekipa skupine ne bi smela katalonskim košarkarskim zvezdnikom povzročiti nobenih težav.

Hokej - ZDA - NHL

Boston - Columbus
1
Boston je v zadnjih dnevih lahko s svojimi predstavami zelo zadovoljen, saj je neporažen na zadnjih treh tekmah. Mnogo slabše gre ekipi Columbusa, ki je ena izmed najslabših v ligi. Domačini bi morali danes brez večjih težav tekmo dobiti.