Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Izrael - 1.liga

Maccabi Tel Aviv - Maccabi P.T.
1
Maccabi Tel Aviv je bil na zadnjih štirih tekmah le polovično uspešen, zato o pretirano dobri formi ne moremo govoriti. Vseeno večjih težav danes ne bi smel imeti, saj se bo pomeril proti moštvu z dna lestvice. Gostje so v prvenstvu na skromnem 12. mestu, po osmih krogih pa so vknjižili zgolj eno zmago, tri remije in štiri poraze.

Nogomet - Poljska - 1. liga

Pogon Szczecin-Zaglebie
1
Pogon Szczecin je zadnjo tekmo izgubil, a kljub temu klub s trenutnimi rezultati ne more biti nezadovoljen. Moštvo v prvenstvu namreč zaseda zelo solidno peto mesto, v primeru današnje zmage pa je lahko celo tretje. Navijači bodo vsekakor zahtevali tri točke, saj v goste prihaja zadnjeuvrščena ekipa poljskega prvenstva.

Košarka - ZDA - NBA

Indiana - Memphis
1
Indiana je letošnjo sezono začela naravnost izvrstno in je po sedmih tekmah še edina neporažena ekipa. Tako bo bržčas ostalo tudi po današnjem srečanju, saj Memphis, ki je sicer najboljše obrambno moštvo lanske sezone, še vedno išče pravo formo.

Košarka - ZDA - NBA

Philadelphia - San Antonio
2
Da bo San Antonio tudi v letošnji sezoni resen kandidat za osvojitev lige, so varovanci Gregga Popovicha dali vedeti že po nekaj odigranih tekmah v NBA. V noči na ponedeljek so ostroge povsem razbile New York (120:89), ki ima sicer precej močnejši igralski kader od Philadelphie, s katero se bodo Tony Parker in druščina pomerili nocoj.

Tenis - ATP - London

Djokovič N. - Nadal R.
2
Najboljša teniška igralca sta se letos med seboj pomerila že petkrat, s 3:2 v zmagah pa je uspešnejši Španec. Tudi sicer je Nadal letos nekoliko prepričljivejši od Srba, ki je moral velikemu tekecu celo prepustiti prvo mesto na lestvici ATP.