PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Monaco - Evian Thonon Gaillard F
1
Monaco po odličnem začetku očitno ni več tako suveren, saj je zadnji dve tekmi izgubil. Trener Claudio Ranieri je vzroke za neuspeh našel v pomanjkanju agresivnosti njegovih igralcev, ki se še vedno privajajo na francoski način igre. Nogometaši iz kneževine so v zadnjem času morda nekoliko manj prepričljivi, a vseeno proti Evianu pred domačo publiko ne bi smeli imeti težav.


Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Zadar - Lokomotiva ZG
0,2
Lokomotiva ima za sabo dve zahtevni srečanji, saj se je pomerila proti Dinamu in Hajduku. Zagrebčani so obe tekmi izgubili, nekoliko lažje delo pa naj bi imeli danes, ko se bodo srečali z Zadrom. Slednji v prvenstvu zaseda sedmo mesto in je zadnji dve tekmi dobil, a Lokomotiv prav gotovo premore dovolj kakovosti, da na gostovanju izvleče najmanj točko.

Košarka - ZDA - NBA

Indiana - Toronto
1
Indiana je sezono začela nadvse prepričljivo, številni pa jo celo uvrščajo med tihe favorite za osvojitev lige. Po petih tekmah so Pacers še edino neporaženo moštvo in verjetno bo tako ostalo, saj so varovanci Franka Vogla v zares dobri formi.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Golden State
1
Dvoboj bo še kako zanimiv, saj se bosta med seboj pomerili ekipi z drugim najboljšim izkupičkom v ligi. V prednosti je vsekakor San Antonio, ki ni samo izkušenejši, temveč lahko računa tudi na podporo domačih navijačev.