Zgodba videospota govori o mladem moškem, ki se v brezizhodni finančni situaciji in ob nosečem dekletu, odloči da bo s svojima prijateljema oropal zastavljalnico zlata, ker pa se rop izjalovi, pristane v zaporu. Svoja dejanja obžaluje in se trudi spremeniti in živeti pošteno. Ob vsem tem boju in nezavidljivi situaciji, pa mu ob strani stoji njegovo dekle. »Nauk zgodbe je, da vsak človek lahko naredi napako, vendar je pomembno, da se iz vsake napake nekaj nauči in je tako ne ponavlja vec«, pravi režiser in scenarist videospota Robert Hedzet.

Videospot je nastal v sodelovanju z Uradom RS za izvrševanje kazenskih sankcij, ki so izdali dovoljenje za snemanje videospota na različnih lokacijah najstrožje varovanega slovenskega zapora Dob.

Promocija albuma in videospota bo v ponedeljek 11. novembra od 15. do 20. ure v klubu Nebotičnik Skyscraper v Ljubljani, kjer bo Challe Salle predstavil pesmi iz novega albuma, na odru pa se mu bodo pridružili tudi Adam Velić, Zala, Erik, Kataya, Shorti, Stefan Šumanac Šumi in Dino Hajderović.