PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Maribor-Zulte Waregem
1
Na prvi tekmi se je lepo videlo, da golov moštvoma ni problem doseči, saj imajo precej težav v obrambi. Starejši Handanović je daleč od zanesljivosti, Arghus vsaj mene ni prepričal, zato menim, da bo danes Maribor prejel vsaj en gol, ker je Belgijcem tole zadnja možnost za napredovanje in si ne predstavljam, da bi se pod Kalvarijo prišli branit. Kaj pa vijolice? Mislim, da se doma nobenemu ne bodo pustili "tepsti", v zvezni vrsti in napadu so na voljo vsi igralci, kar vliva upanje na zmago. Oba bosta zadela, zmagal pa bo naš Maribor.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

AZ Alkmaar-Šahter Karagand/+2/
1
Zmaga AZ-ja je zame največji "fiks" dneva, saj bodo Kazahstanci pripotovali s praktično rezervno ekipo. "Štos" je v tem, da imajo že v soboto doma finalno tekmo pokala, ki odloča o uvrstitvi za Evropsko ligo v sezoni 2013/14 in je trener še sam priznal, da bo doma pustil nekaj ključnih igralcev, pa še poškodbe jih pestijo. AZ lovi PAOK na prvem mestu in se bo tule verjetno konkretno spraznil...

Tenis - ATP - London

Djokovič N.-Del Potro J.M.
1
Po videnem v prvih dveh dneh se mi zdi, da je Nole na zaključek sezone prišel najbolje pripravljen. Nekako še edini, ki bi ga tule ogrozil, je Nadal, ki pa ni več v tako ubijalski formi, kot na ameriški hardcourt turneji. Del Potro ima za seboj dva naporna turnirja v Baslu in Parizu in se na trenutke res "vleče" po igrišču. Dvomim, da lahko Srbu tule odvzame niz, kaj šele, da bi ga premagal.

Tenis - ATP - London dvojice

Dodig/Melo-Fyrsten/Matkows
1
Oba para sta v prvem krogu zmagala, je pa večji skalp uspelo za pas zatakniti letos fantastičnima Dodigu in Melu. Zdi se mi, da jima je trda podlaga že v startu bolj pisana na kožo, kot Poljakoma, katerih forma je letos tudi ob koncu sezone precej slabša, kot v lanskem letu.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Minnesota-Washington
1
Oboji so praktično že izločeni iz boja za končnico, zato lahko zaigrajo sproščeno. Ker imajo v Minnyu ogromno težav z izbiro podajalca, jim niti fantastični Peterson ne more pomagati, svoje doda še medla obramba. Imam močanc občutek, da se bodo Skinsi po tesni zmagi nad Chargersi začeli spet malo dvigovati. RG III je zdrav, glavni podajalci tudi, zato grem tokrat z Washingtonom, čeprav sicer navijam za Vikinge. V primeru, da vam ne diši zmaga katerega koli moštva, priporočam še izbiro, da bo na srečanju manj kot 48,5 točk.