Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Manch City - CSKA Moskva
1
Sinje modri so za favorita veljali že na prvi tekmi v Moskvi. To vlogo so upravičili in vpisali zmago z 2:1. Pred domačimi gledalci prav posebnih težav proti ruskim prvakom zato ne bi smeli imeti in bi morali brez večjih težav vknjižiti nove tri točke.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Juventus - Real (M)
0
Juventus bi lahko že na Santiagu Bernabeu izvlekel točko, a je imel pri tem tudi nekoliko smole. Zanimivo, stara dama je po treh odigranih tekmah še vedno brez zmage in danes nujno rabi tri točke. A proti belemu baletu to še zdaleč ne bo lahko, saj imajo Madridčani v svojih vrstah Cristiana Ronalda, ki je v izvrstni strelski formi.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Shakhtar - Bayer Lev.
0,2
Ukrajinci bodo danes zagotovo željni maščevanja, saj jih je Bayer v Leverkusnu ponižal s kar 4:0. Morda je imel Šahtar le slab dan, a ne gre zanemariti, da Nemci letos igrajo odlično in so v prvenstvu na tretjem mestu. Če bo Bayer pokazal podobno igro kot na zadnji tekmi lige prvakov, mu vsaj točka na vročem gostovanju ne bi smela uiti.

Košarka - ZDA - NBA

Denver - San Antonio
2
San Antonio bo igral že svojo tretjo tekmo v gosteh. Potem ko so ostroge izgubile proti solidnemu Portlandu, jih tokrat čaka nekoliko lažji tekmec. Denver je namreč še brez zmage, blestel pa ni niti v pripravljalnem obdobju. Zmaga domačega moštva bi bila zato kar veliko presenečenje.

Tenis - ATP - London

Djokovič N. - Federer R.
1
Nekdanja števila ena svetovnega tenisa Roger Federer tako slabe sezone že dolgo ne pomni. Švicar je zato z mislimi verjetno že v naslednjem letu, ko bo skušal znova napasti vrh. Povsem drugače je pri Novaku Đokoviću. Srb ima še vedno možnost, da leto zaključi na prvem mestu teniške lestvice ATP, zato mu motivacije danes zagotovo ne bo manjkalo.