Za edino današnjo slovensko zmago in svojo šesto v sezoni so poskrbeli Gorenjci; do polovice tekme je bil dvoboj izenačen, zadetka za Jesenice sta dosegla Aleš Remar in Miha Brus. Po izenačenju na 2:2 je za vodstvo pred zadnjo tretjino poskrbel Anže Zupančič, piko na i je v 52. minuti postavil Sašo Rajsar.

Mariborčani so doživeli nov poraz, tokrat je bil na njihovem ledu premočan Merano. Štajerce je pokopal slab začetek tekme, saj so do 24. minute dobili štiri gole. Pozneje so Niko Nemeček, Aljaž Ogrizek in Tadej Kelc izid le znižali, Klemen Drozg pa je nekaj minut pred koncem postavil končnih 4:7.

Celjani so, potem ko so v soboto dosegli drugi zmago v sezoni, tudi danes dobro začeli in z goloma Aljaža Uduča in Luke Rojca dvakrat povedli. Toda gostje so se vrnili in izenačili, zmagovalca pa odločili v 46. minuti, ko so v 40 sekundah dvakrat zadeli v polno.

Založani so z enakim izidom kot v soboto v Feldkirchu klonili še proti Bregenzerwaldu. Gola za slovensko ekipo sta dosegla Uroš Haler in Rok Snoj v razmaku 12 sekund druge tretjine, potem pa se je Slaviji ustavilo in domači so zabili sedem golov zapored. Feldkirch se je znesel nad Bledom, ki je samo v zadnji tretjini prejel osem golov. Tadej Burazin in Klemen Kaimel sta visok poraz ublažila ob koncu tekme, potem ko so domači vodili že s 14:0.

V naslednjem krogu bosta v petek, 8. novembra, igrala Playboy Slavija in Triglav Kranj, dan pozneje pa bodo Celjani gostili Zell am See, Blejci Mariborčane, Jeseničani pa Eppan.