V gorenjskem obračunu so bili prepričljivo boljši domači hokejisti. Jeseničani so slavili s 7:1, pri tem pa edini gol dobili v 59. minuti tekme, ko je častni zadetek za Kranjčane dosegel Jernej Vodnjov. Pred tem so mrežo Triglava dodobra napolnili Urban Sodja, Miha Brus, Aleš Jeklič, Žiga Svete, Peter Bizalj, Jure Dolinšek in Jaka Podrekar.

Celjani so za drugo zmago v ligi dobili tesen dvoboj z Meranom, na katerem je bil izid trikrat izenačen, zadnjo besedo pa so imeli domači: Žan Jezovšek je v 55. minuti dosegel zmagoviti gol za 4:3. Pred tem so za Celjane zadeli Matic Zupanc za 1:0, Blaž Knez za 2:2 in Rok Klavžar za 3:3.

V Mariboru so domači tekmo dobro začeli, a slabo končali in tako ostali pri le eni zmagi. Po prvem delu je kazalo odlično, saj je Maribor po zadetkih Matica Govejška, Klemna Drozga in Aljaža Ogrizka v 22. minuti vodil s 3:0, toda do konca tekme so domači zadeli le še dvakrat (Marjan Kovačič in Ogrizek), kar pa je bilo ob učinkovitih igralcih Lustenaua (pet golov v zadnjih 13 minutah) premalo za uspeh.

Blejci so visoko izgubili proti Bregenzerwaldu, Klemen Kaimel in Martin Potočnik sta le znižala na 1:3 in 2:6. Podobno se je godilo Založanom na gostovanju v Feldkirchu; Uroš Haler je znižal na 1:2, Klemen Sodržnik pa na 2:4, a so domači nato zadeli še trikrat in potrdili zmago.

V naslednjem krogu v nedeljo bodo Mariborčani gostili Merano, Celjani Lustenau, Blejci bodo gostovali pri Feldkirchu, Založani v Bregenzerwaldu, Jeseničani pa bodo doma igrali proti Kalternu.