Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Newcastle - Chelsea
2
Chelseaju gre naravnost odlično in niza zmage kot po tekočem traku. Trener modrih Jose Mourinho celo priznava, da ima v ekipi preveliko število igralcev v izvrstni formi in zelo težko izbira prvo enajsterico. Newcastllu, ki se drži na sredini lestvice, tudi pred domačimi gledalci zagotovo ne bo lahko.


Nogomet - Nemčija - 1. liga

Hoffenheim - Bayern (M)
2
V Nemčiji siloviti nalet Bayerna že v začetku sezone ne morejo ustaviti niti najboljše nemške ekipe. Guardiolina tiki-taka se je več kot očitno odlično prijela in Bavarci meljejo vse pred seboj. Osmouvrščeni Hoffenheim zato zagotovo me bi smel biti previsoka ovira.


Nogomet - Nizozemska - 1.liga

Ajax - Vitesse
1
Čeprav je Ajax v prvenstvu na vrhu, pa še zdaleč ni dominanten, saj si prvo mesto deli še z dvema ekipama. Liga je letos izjemno izenačena, saj imajo točko manj od Amsterdamčanov kar štiri moštva, med katerimi je tudi Vitesse. Ajax v zadnjem času niso pretirano prepričljivi, a so danes vseeno v rahli prednosti.

Nogomet - Srbija - 1.liga

Crvena zvezda - Partizan
0
Tekma bo bržčas odločala o prihodnosti Slaviše Stojanovića na klopi Crvene zvezde. Velika tekmeca v prvenstvu ločijo le štiri točke, zato bo današnji obračun še kako razburljiv. Ker nobena od ekip ni v ravno bleščeči formi, se zdi delitev točk še najbolj verjetna.

Košarka - ZDA - NBA

Portland - San Antonio
1
Portland je v pripravljalnem obdobju igral izvrstno, v pričetku sezone pa vknjižil zmago in poraz. Čeprav je San Antonio na tekmi favorit, je Portland vsekakor sposoben presenetiti.