PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nizozemska - 2.liga

Dordrecht-Den Bosch
1
Gostje so še naprej v razsulu, poleg že od prej manjkajočih ključnih igralcev bo tokrat manjkal še pordeli vratar De Ruiter. Na zadnjih petih tekmah so prejeli kar 16 golov, zato bo gostovanje pri vodilnemu Dordrechtu verjetno ena sama bolečina. 

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Borussia (D)-Stuttgart/+1/
1
Stuttgart po zamenjavi Labaddie igra bolj učinkovit nogomet, ampak kaj več kot sredina lestvice sploh ni domet te ekipe. Borussia ima v popolni postavi za njih preveč orožij, da bi jim Ibišević&co. trenutno lahko parirali. Klopp je s podpisom pogodbe do 2017 fantom dal za danes še dodatno podporo in mislim, da zmaga tokrat ne bo le minimalna.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Crvena zvezda/+8,5/-Panathinaikos
1
Beograjska Arena bo verjetno spet polna gorečih zvezdinih navijačev, ki bodo pripravili odlično navijaško vzdušje. Ta ekipa ima svojevrsten karakter in mogoče bi jim lahko celo uspelo doseči prvo evropsko zmago. Panathinaikos je letos precej bolj ranljiv in ne več tako nevaren v napadu. Grem z Beograjčani, na hendikepu.

Tenis - ATP - Pariz

Ferrer D.-Berdych T.
2
Španec je tule favorit samo zaradi dejstva, da ima z Berdychom h2h 6-3, sicer pa je fant v drugem delu sezone totalno padel v formi, o čemer pričata tudi dva poraza v finalih turnirjev ta mesec. Danes se bo pomeril proti precej izboljšani verziji Rosola, ki ga je recimo namučil predvčerajšnjim. Berdych je včeraj dokazal, da je motiviran še zmeraj lahko strupen, ker pa letos kot edini član iz top 10 še nima turnirske zmage, bo tule garal na vso moč. Šanse so 70-30 za Čeha.

Tenis - ATP - Pariz dvojice

Mirnyi/Tecau-Granoll/Lopez M
1
Mirny in Tecau tule nujno potrebujeta zmago, saj bi z njo prehitela poljski dvojec Fyrstenberg/Matkowski in jima pred nosom speljala uvrstitev v London, medtem ko sta si Španca za tja že zagotovila vozovnico, tako da tule igrata le za čast, slavo in seveda denarno nagrado.