Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Roma - Chievo
1
Navijače Rome je že zajela evforija. Kako jih tudi ne bi, saj imajo sinovi volkulje po devetih prvenstvenih krogih prav toliko zmag in so seveda prvi. Tekma proti zadnjeuvščenemu Chievu se tako zdi mala malica.

Nogomet - Rusija - Pokal

Zvezda Ryazan - Kuban Krasnodar
2
Kuban na zadnjih tekmah s svojimi predstavami navijačev ni ravno navduševal, a priložnost za boljši vtis bo imel že v pokalu. Ruskemu prvoligašu bo nasproti stala Zvezda Ryazan, ki nastopa v drugi ligi. Gre za sila povprečno moštvo, ki na novo zmago čaka že pet tekem. Gosti pretiranih težav zato ne bi smeli imeti.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Olympiakos - Bayern (M)
1
Če bi šlo za obračun istoimenskih nogometnih moštev, dvoma o zmagovalcu ne bi bilo. Povsem drugače je v košarki, kjer je Olympiakos velikan, Bayern pa pravzaprav pravi košarkarski palček. Grki so seveda proti Bavarcem veliki favoriti.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

KAC - Olimpija
1
KAC je zadnji dve tekmi izgubil, a strahu, da bi se negativen niz nadaljeval, verjetno ni. Nocoj jih namreč čaka srečanje z daleč najslabšim moštvom lige Olimpijo. Ljubljančani imajo po osemnajstih odigranih tekmah zgolj dve zmagi, njihove možnosti za zmago pa so posledično pičle.