Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Real (M) - Sevilla
1
Čeprav je Sevilla v la ligi šele na desetem mestu, Real verjetno še zdaleč ne bo imel lahkega dela. Gostje so namreč neporaženi že sedem tekem. Real po porazu na el clasicu danes mora zmagati, v nasprotnem primeru bi razlika proti Barceloni narasla na že velikih devet, oziroma v primeru remija, osem točk.

Nogomet - Italija - 1.liga

Fiorentina - Napoli
0
Neapeljčani so morda res edino moštvo, ki še drži korak z letos izvrstno in še neporaženo Romo, a danes jim bo nasproti stala močna Fiorentina. Nogometaši iz Firenc igrajo vse bolje in so na zadnjih treh tekmah vpisali prav toliko zmag. Tekma bo zato zagotovo izenačena in še kako razburljiva.

Nogomet - Francija - Ligaški pokal

Reims - Monaco
2
Monačani v goste prihajajo po zmago, kar za moštvo, ki si v prvenstvu deli prvo mesto s PSG niti ni presenetljivo. Reims ne blesti, čeprav v prvenstvu z desetim mestom zaseda zlato sredino. Močni gostje z zvezdnikom Radamelom Falcaom na čelu so na tekmi zagotovo favoriti.


Nogomet - Hrvaška - Pokal

Podravina - Rijeka
2
Rečani, ki jih vodi Slovenec Matjaž Kek, se danes ne bi smeli pretirano namučiti. V pokalu se bodo namreč pomerili proti nižjeligašu Podravini. Rijeka, ki letos nastopa v evropski ligi, bi morala mrežo nasprotnika kar nekajkrat zatresti.

Košarka - ZDA - NBA

Cleveland - Brooklyn
2
Brooklyn se je letos močno okrepil, saj je v svoje vrste pripeljal veterane Paula Pierca, Kevina Ganetta in Andreja Kirilenka. Glede na to, da jim bo povrhu poveljeval še eden najboljših organizatorjev igre v ligi Deron Williams, proti moštvu Clevelanda, ki v zadnjih letih velja za eno slabših, ne bi smeli imeti nikakršnih težav.