PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Atalanta-Inter
2
Pri Interju z velikim veseljem pozdravljajo dejstvo, da se v ekipo vračata "Sarma" in Ricky Alvarez, Atalanti pa se bo to, da so pred tremi dnevi proti Dorii pol ure garali z igralcem manj, vsekakor poznalo. Inter 0-1 ali 0-2.

Tenis - ATP - Pariz

Llodra M./+1,5/-Dimitrov G.
2
Llodra je napovedal, da bo po koncu sezone nastopal le še med dvojicami, sicer pa je imel prejšnji teden malce otečeno udarnejšo levico in bo tule verjetno bolj ali manj poskušal le z rezanimi udarci in njegovo znano igro pri mreži. Dimitrov je trenutno dovolj dobro pripravljen, da ga v penzijo med singli pošlje brez izgubljenega niza.

Tenis - ATP - Pariz

Gasquet R.-Verdasco F.
1
Nando je v drugem krogu samo zato, ker je bil Gulbis včeraj očitno spet z glavo nekje v oblakih. Danes Španca čaka Gasquet, ki je lačen zmage, saj si še zmeraj ni zagotovil nastopa na zaključku sezone v Londonu.

Tenis - ATP - Pariz

Giraldo S.-Janowicz J.
2
Poljski velikan od lani iz Bercya brani finale, zato bo sezono kajpak skušal zaključiti, kot se šika. Kadar je pri stvari, lahko dan poslabša tudi eliti, se je pa seveda malo težje zmotivirati proti inferionrnim igralcem tipa Giraldo. No, Kolumbijca je letos tudi na pesku gladko odpravil, ko je bil še v malce slabši formi in mislim, da za začetek ne bo imel pretiranih težacv. Dvomim, da bo imel Kolumbijec danes sploh kaj možnosti na Jerzyevo "servo".

Tenis - ATP - Pariz

Roger Vasselin /+1,5/-Dodig I.
1
Ne vidim razloga, zakaj ERV ne bi svoje odlične forme iz Basla odpeljal še domov v Pariz. Dodiga je (sicer davno - 2007) enkrat že ugnal in delim mnenje, da je sposoben Hercegovcu odščipniti vsaj en niz.