Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Celje – Maribor
2

Mariborčani po zamenjavi trenerja znova igrajo izvrstno, kar so dokazali tudi s četrtkovo zmago v evropski ligi. Slednja je slovenskim prvakom vlila še dodatno samozavest. Proti nezanesljivim Celjanom so nogometaši v vijoličastih dresih veliki favoriti.

Nogomet - Španija - 1.liga

Atletico(M) - Betis
1
Atletico tudi v letošnji sezoni igra izvrstno in se uspešno kosa z velikanoma Barcelono in madridskim Realom. Varovanci Diega Simeonija bodo proti Betisu imeli lepo priložnost, da se Barceloni približajo na dve točki zaostanka. Glede na to, da je Betis komaj 18., Madridčani pa se lahko zanesejo na fantastično formo Diega Coste, bo za domače navijače vse drugo kot zmaga veliko razočaranje.

Nogomet - Italija - 1.liga

Napoli - Torino
1
Napoli je moral v zadnjem krogu priznati premoč vodilni Romi, ki je doma slavila z 2:0. Neapeljčani se bodo navijačem za poraz imeli priložnost oddolžiti proti Torinu, ki pa letos igra zelo solidno. Tako je na prejšnji tekmi z Interjem igral 3:3, kar je za Napoli vsekakor opozorilo, da nasprotnika ne gre podcenjevati.

Nogomet - Francija - 1.liga

Monaco - Lyon
1
Potem ko je v zadnjih petih krogih kar trikrat remiziral, je Monaco zdrsnil na tretje mesto. Kljub temu je njegov zaostanek za vodilnim PSG zgolj dve točki. Čeprav Lyon ni več tako prepričljiv kot nekoč, saj je trenutno zgolj trinajsto moštvo francoskega prvenstva, ga ne gre podcenjevati. Gosti kljub slabši formi zagotovo premorejo dovolj kvalitete, da na gostovanju iztržijo točko.

Nogomet - Anglija - Premier

Chelsea - Manch City
1
Obe moštvi sta bili na zadnjih tekmah uspešni, še posebno dobro pa igrajo Londončani, ki so na zadnjih šestih tekmah kar petkrat zmagali in enkrat igrali neodločeno. Varovanci Joseja Mourinha postajajo vse samozavestnejši, bleščeče predstave in prednost domačega igrišča pa jih danes postavlja v vlogo favorita.