PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Aston Villa-Everton/2,5/
2
Velik plus pri stavi je dejstvo, da se v zasedbo domačih vrača lucidni napadalec Benteke, sicer pa so že tako oboji precej napadalno naravnani. Zadnjih pet tekem na Villa parku se je končalo tako, da so obji zadeli, ob trenutni artileriji v napadu pa enostavno ne vidim drugačnega scenarija, kot da spet dežujejo goli.

Nogomet - Španija - 1.liga

Barcelona-Real (M) /oba gol?/
1 (=da)
Še najlepša stava na El Clasicu se mi zdi to, da oba zadaneta mrežo, kar se je v preteklosti dogajalo tudi takrat, ko je bila razlika med kluboma precej večja kot danes. Zadnjih 13 medsebojnih tekem se je končalo z vsaj enim golom na vsaki strani, zadnje štiri medsebojne tekme na Nou Campu pa so se končale z vsaj štirimi goli, zato bi tole moral biti "zicer".

Nogomet - Nizozemska - 2.liga

Fortuna-Achilles/+1/
1
Možnosti za osvojitev druge periode nimata niti Fortuna iz Sittarda, niti Achilles, vendar pa so domači v tej tekmi izraziti favoriti, saj imajo gostje verjetno celo najslabšo obrambo lige, prejeli so kar 29 golov na 13-tih tekmah, tokrat pa jim bo manjkalo še precej ključnih igralcev, vključno s kapetanom. Pri domačih se po kazni kartonov v moštvo vrača "švedski" napadalec Amoah.

Tenis - ATP - Basel dvojice

Llodra/Mahut-Huey T./Inglot
2
Ni dvoma, da sta Francoza boljša, toda tukaj bom poskusil iti kontra. Zakaj? llodra je imel v četrtek na dvoboju osmine finala posameznikov precej težav s svojo levico in zdravnik je moral kar dvakrat priti na igrišče masirati njegovo zateklo podlaht. Inglot in Huey vsekakor tukaj imata možnosti ..

Smučanje - Soelden - Veleslalom (Ž)

Fanchini N.-Kirchgasser M.
2
Fanchinijeva se je vsaj lani veliko bolj posvečala hitrim disciplinam in je v skupnem seštevku veleslaloma zaostala za Avstrijko, poleg tega pa je imela Italijanka v karieri že kar nekaj težav s poškodbami. Verjamem, da bo Kirchgasserjeva zmogla rezultat tam med 10. in 15. mestom, medtem ko mi je Fanchinijeva kar majhna enigma. Od ostalih vzamem še Koehlejovo proti Mancuso, saj je domačinka lani tu prišla do stopničk, medtem ko je Američanka že na prvi progi storila napako ter odstopila.