PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Zulte Waregem - Maribor
1,0
Mariborčani so se po zamenjavi na trenerski klopi nekoliko pobrali, o čemer pričata zadnji dve zaporedni zmagi. Pri slovenskih prvakih so prepričani, da lahko v Belgiji iztržijo vsaj remi, a to še zdaleč ne bo lahko. Zulte na zadnjih tekmah morda res ni bil najbolj prepričljiv, a moštva, ki je v belgijskem prvenstvu na tretjem mestu, za vodilnim Standardom pa zastaja zgolj štiri točke, vsekakor ne gre jemati zlahka.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Apollon -Lazio
0
Da se lahko Lazio pohvali z bistveno boljšim igralskim kadrom, verjetno ni treba poudarjati. A Rimljani so vse prej kot v dobri formi, saj so brez zmage ostali na zadnjih štirih srečanjih. Ciprski Apollon je na drugi strani v izvrstni formi, da se zna zoperstaviti boljšemu tekmecu pa je dokazal že na gostovanju v Varšavi, kjer je vpisal zmago (1:0).

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Dinamo ZG - PSV Eindh.
2
Dinamo bo tekmo proti PSV pričakal brez trenerja, saj je v torek odpustil Branko Ivankovića. Hrvaški prvaki v letošnji sezoni ne blestijo, zato bo tekma proti Nizozemcem za njih zelo zahtevna, po vsej verjetnosti pa bi bili zadovoljni že z remijem.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Dinamo Kijev - Thun
1
Dinamo je v ukrajinskem prvenstvu morda res šele na petem mestu, a se je na zadnjih tekmah njegova forma dvignila, o čemer priča tudi zmaga s kar 9:1 proti Metalistu iz Donecka. Proti Thunu, ki je trenutno zgolj povprečno švicarsko moštvo, prav velikih težav zato ne bi smel imeti.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Real Madrid - Bamberg
1
Bamberg je v prvem krogu evrolige pričakovano slavil proti Strasbourgu, pravi čudež pa bi rabili, če bi želeli nocoj presenetiti madridski Real. Španci niso le favoriti za prvo mesto v skupini, temveč tudi za zmago v evroligi.