PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Bayern (M)-Viktoria Plzen/+2/
1
Tekma, kjer se lahko še najbolj bojimo masakriranja. Viktoria bi že v popolni postavi verjetno dobila "porcijo", tako pa jih še veliko bolj utruja dvotirno nastopanje, manjkal bo verjetno najpomembnejši branilec Limbersky, Darida se je pred sezono prodal v Freiburg, tudi ostali igralski kader ubijalskega ritma tika-take na Allianzu ne bo zdržal niti 15 minut. Čehom privoščim presenečenje, toda vanj iskreno ne verjamem, najbrž globoko v sebi ne. 

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

CSKA Moskva-Manch City
2
No, po dveh krogih je postalo jasno, da niti CSKA ne bo mogel držati koraka s Cityem, kaj šele Bayernom. Že rezultati Moskovčanov v domačem prvenstvu povedo veliko, mene osebno pa je še posebej zmotilo mučenje CSKA-ja proti Viktoriji prejšnji krog, doma so prejeli kar dva gola. Verjamem, da bodo Agüero, Silva in Nasri prehitri za ruske igralce in bo vse skupaj odločeno že veliko pred zadnjim sodnikovim žvižgom. 

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Real (M)-Juventus/2,5/
2
Kar lepa kvota na to, da bodo padli vsaj trije goli. Dejstvo je, da letošnji Real igra za odtenek bolj napadalno, Juventus pa tudi, s tem da ima zlasti slednji letos v obrambi čisto preveč lukenj. Še celo Fiorentina jim je med vikendom natresla kar štiri gole in verjamem, da se bodo nocoj mreže na Bernabeu precej tresle. Vsekakor najbolj zanimiva tekma večera.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Asvel-Union Olimpija
1
Težko se znebim občutka, da se je zmajem na tekmi proti Vareseju le nekoliko nasmehnila sreča, da so imeli Italijani slab dan. Že proti Crveni Zvezdi je končnica spet pokazala, kako (ne)kakovostno je to moštvo, slab "decision making", vse gre prepočasi, edina dodana vrednost sta po moji oceni Salin in Joksimovič, pa tudi ona ne zmoreta vsega sama. Asvel bo tole seveda želel dobiti, saj so za njimi kar štirje tesni porazi (dva po podaljšku). Najbrž nisem edini, ki se mu teh 1.75 zdi darilo tedna.

Tenis - ATP - Valencia

Kohlschreiber P.-Haas T.
2
Tommy ima še zmeraj teoretične možnosti za nastop na finalnem Mastersu v Londonu, zato bo danes potreboval pomoč rojaka. Tule išče turnirsko zmago, potem pa bi mu izdatno pomagal fantastičen nastop v Parizu - tako bi se mu verjetno izšlo, zlasti če še kdo od ostalih borcev odpove. S Kohlschreiberjem nista ravno najboljša "frienda", toda Phillip bi Haasu tole vseeno prepustil že v dobro nemškega tenisa, saj na finalnem turnirju sezone svojega predstavnika niso imeli že 10 let (Schüttler).