PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 2.liga

Siena - Palermo
0
Siena je neporažena že več ko šest tekem, a je zaradi številnih remijev šele na 13. mestu. Malenkost bolje kaže Palermu, ki je deveti, a ima le tri točke več. Glede na trenutno formo obeh moštev se zdi neodločen izid še kako verjeten.

Nogomet - Nemčija - 2. liga

Köln FC - Munchen1860
1
Köln je zaenkrat na izvrstni poti k vnovični vrnitvi v elitno bundesligo. Kozlički so po desetih krogih še neporaženi in zasedajo drugo mesto. Že danes se utegnejo znova povzpeti na vrh, saj gostijo enajstouvrščeni München 1860. Bavarci so zadnjo tekmo sicer dobili s kar 6:0, a kljub prepričljivi zmagi so njihove možnosti za vpis novih treh točk dokaj skromne.

Nogomet - Rusija - 1.liga

Lokomotiva Moskva - Amkar Perm
1,0
Lokomotiva zaseda zelo solidno tretje mesto, če ne bi zadnji dve tekmi igrali neodločeno, pa bi lahko bili še mesto višje. Proti Amkarju Moskovčane čaka precej težka naloga, saj gosti zadnje tekme ne igrajo slabo. Kljub temu veljajo za favorite, saj igrajo pred domačo publiko.

Nogomet - Turčija - 1.liga

Bešiktaš - Caykur Rizespor
1
Bešiktaš je na lestvici na drugem mestu. Carigrajčani za mestnimi tekmecem Fenrbahčejem zaostajajo za štiri točke, a imajo dve tekmi manj. Z današnjo zmago proti šestemu Rizasporu bi se nogometaši Bešiktaša močno približali vrhu. Tekmo bodo zato zagotovo vzeli nadvse resno.