Anaheim je v novi sezoni odigral osem tekem. Uvodno je izgubil, nato pa zabeležil sedem zaporednih zmag. Junaka tokratne sta bila Ryan Getzlaf z zadetkom in tremi podajami ter Corey Perry, ki je dvakrat zadel v polno. Anaheim je znova potrdil izjemne napadalne karakteristike, saj je na nasprotna vrata sprožil 47 strelov.

Dobro učinkovitost v napadu so prikazali tudi hokejisti Nashvilla, ki so na gostovanju v Winnipegu zmagali s 3:1. Vse tri zadetke so dosegli v drugi tretjini in to iz vsega sedmih poskusov. Pomagal jim je tudi razpoloženi vratar Carter Hutton, ki je ubranil 38 strelov.

Tudi tretja tekma večera se je končala z izidom 3:1. Columbus je ugnal Vancouver in tako prekinil niz štirih porazov. Odločilno vlogo je odigral rezervni domači vratar Curtis McElhinney, ki je ubranil 37 strelov. "Želel sem si, da bi mi trener ponudil priložnost in da bi se izkazal. Upam, da sem upravičil njegova pričakovanja," je dejal McElhinney.

Po dnevu premora bodo v ponedeljek zvečer znova nastopili tudi hokejisti Los Angeles Kings. Proti Calgaryju bodo naskakovali šesto zmago v zadnjih sedmih nastopih.