PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Roma - Napoli
0
Roma je daleč največje presenečenje v sezoni. Sinovi volkulje so po sedmih krogih še neporaženi in so na prvem mestu. Srečanje proti Napoliju, ki je prav tako izvrsten, saj zaseda drugo mesto, bo zato prava poslastica. Zaradi prednosti domačega igrišča so zagotovo v prednosti Rimljani, a ne gre pozabiti, da ima Napoli v svojih vrstah kar nekaj prekaljenih zvezdnikov, ki lahko tekmo odločijo z eno samo potezo.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Hoffenheim - Bayer Lev.
2
Hoffenheim ima po osmih krogih zgolj dve zmagi, a vseeno zaseda solidno 10. mesto. Precej uspešnejši je Bayer, ki je v dobri formi, saj je na zadnjih šestih tekmah vpisal pet zmag in remi, posledično pa zaseda tretje mesto. Gosti iz Leverkusna imajo tako precej boljše možnosti, da danes osvojijo vse tri točke.

Nogomet - Belgija - 1. liga

Mons - Anderlecht
2

Anderlecht v zadnjem času še zdaleč ne igra tako dobro, kot se od njega pričakuje. Klub je na petem ,estu, na zadnjih šestih tekmah pa je zmagal zgolj dvakrat in kar štirikrat ostal praznih rok. Vseeno se od gostujočih nogometašev danes pričakuje, da bodo zmagali. Nasproti jim bo namreč stal Mons, ki je daleč najslabša ekipa v ligi.

Nogomet - Rusija - 1.liga

Zenit - CSKA Moskva
1
V St. Peterburgu bo zelo vroče, saj Zenit gosti velikega tekmeca CSKA. Vloga favorita pripada Zenitu, ki nima le prednosti domačega igrišča, temveč je tudi vodilno moštvo na lestvici. Zenit je brez poraza že pet tekem, medtem ko so predstave Moskovčanov precej slabše, zato bi se verjetno zadovoljili že z neodločenim izidom.

Tenis - ATP - Moskva

Gasquet R. - Gabashvili T.
1
Igralca se že poznata, saj sta se pomerila pred petimi leti v Bukarešti. Zmage je takrat pričakovano pripadla Richardu Gasquetu, enak scenarij pa bi se moral ponoviti tudi tokrat. Že res, da lahko Gabašvili računa na pomoč s tribun, a Rus je kar nekaj razredov slabši igralec od 27-letnega FRancoza, ki na lestvici ATP zaključuje deseterico.