PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - Pokal

Las Palmas-Hercules
1
Kanarski otoki so bili od nekdaj vroč teren, sicer pa gre Las Palmasu tule precej bolj za pokal, kot pa celinskemu moštvu, ki se bo očitno moralo boriti za obstanek. Tako je trener Quique Hernandez napovedal, da bosta danes za igro dobila priložnost le dva igralca, ki sta sodelovala pri zadnjem remiju z Eibar. Domač teren, večje zanimanje za pokalno tekmovanje in spremenjena zasedba gostov sugerirata na zmago rumeno-modrih.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Budivelnik/+7,5/-Fenerbahče Ul
2
Fener ima tako zasedbo, da se zatresejo hlače in če se ne bodo vsaj borili za Final 4, potem res ne vem, kaj bo delal Obradović. Prva tekma jih čaka v obliki hladnega gostovanja pri avtsajderju skupine in mislim, da resnejših težav ne bodo imeli. Na čisto vseh položajih so kakovostnejši, imajo daljšo klop in so imeli od Eurobasketa dovolj časa za pripravo na sezono. Turško moštvo za 12 točk, je moja napoved.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Caja Laboral-Maccabi/+3/
2
Baski, se mi zdi, da vsako leto nekoliko izgubljajo na kakovosti, Maccabi pa ima spet zelo dobro ekipo, ki je atletsko odlično pripravljena. Ne vem zakaj je izraelska ekipa tako zelo podcenjena. Zdi se mi, da bodo iz Vitorie odšli z zmago, saj imajo vrhunske ameriške košarkarje, pod košem pa kraljuje Schortsanitis.

Tenis - ATP - Stockholm

Dimitrov G.-Struff J.L./+1,5/
1
Za Dimitrova je vsak nastop na švedskih tleh domač, saj nad njegovo formo bdijo ustanovitelji akademije Good to Great, bivši švedski tenisači Tillström, Kulti in Norman. V prvem krogu se je poigral z Romunom Copilom, Nemec Struff pa je nekje na isti ravni, zato bi tole morala biti gladka uvrstite v četrtfinale.

Tenis - ATP - Dunaj

Tsonga J.W.-Brands D.
1
Za Willya šale tukaj ni, saj se Francoz še vedno bori za nastop na zaključnem Mastersu. Ko pa je Francoz motiviran, igralci izven elitne dvajseterice praviloma nimajo "šans". Fiks!