Ashton Kutcher je v nanizanki Dva moža in pol zamenjal težavnega Charlieja Sheena, zelo hitro pa si je izboril prvo mesto na seznamu najbolje plačanih televizijskih igralcev. Kutcher je 17,75 milijona evrov zaslužil v obdobju od junija 2012 do junija 2013. Za razliko od Sheena denar skrbno nalaga v različna podjetja in kupuje delnice (je lastnik delnic podjetij Airbnb, Foursquare in Path), s čimer se njegovo bogastvo še veča.

V svetu filma Kutcherju sicer ne gre tako dobro – pred kratkim je v kinematografe prišel film o Stevu Jobsu, v katerem je zaigral v vodilni vlogi, a je do sedaj zaslužil le nekaj manj kot 12 milijonov evrov.

Tudi Kutcherjeva soigralca sta se uvrstila visoko na lestvico – Jon Cryer s 15,53 milijona evrov na drugo mesto, Angus T. Jones pa z nekaj več kot osmimi milijoni evrov na sedmo. Na tretjem mestu je pristal Ray Romano iz priljubljene nanizanke Vsi imajo radi Raymonda (zaslužil je nekaj manj kot 12 milijonov evrov), sledita pa Mark Harmon (NCIS) in Neil Patrick Harris (Kako sem spoznal vajino mamo).