PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Švedska - Nemčija
2
Igra Švedov v veliki meri sloni na njihovem prvem zvezdniku Zlatanu Ibrahimoviću. Nogometni virtuoz se proti povprečnim reprezentancam zlahka prebija pred gol in trese mreže, povsem druga zgodba pa bo nocoj, ko mu bodo nasproti stali izvrstni nemški branilci. In čeprav imajo Švedi pet zaporednih zmag, se bo njihov niz proti "elfu" bržkone končal.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Turčija - Nizozemska
2
Nizozemci so se že pred časom uvrstili na SP, prav tako pa je jasno, da bodo v v dodatnih kvalifikacijah nastopili Turki. Današnja tekma bo zato predvsem stvar prestiža. Nizozemce čaka peklensko vzdušje, a povsem jasno je, katera stran se lahko pohvali s kvalitetnejšim igralskim kadrom.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Škotska - Hrvaška
0

Hrvaška je veljala za favorita v skupini, a močno razočarala, saj bo morala v dodatne kvalifikacije. Ni skrivnost, da v zasedbi Igorja Štimca močno škriplje, kar so Škoti že izkoristili na Maksimirju in slavili z 1:0, uspeh pa bi znali znova ponoviti nocoj.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Litva - BiH
2
BiH od uvrstitve na svoje prvo veliko tekmovanje loči le še tekma. Nasproti jim bo stala Litva, ki pa še zdaleč ne velja za nogometno velesilo. Vse drugo kot zmaga "zmajev" bi pomenilo veliko razočaranje za njihove navijače in presenečenje za preostalo nogometno javnost.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Švica - Slovenija
0
Verjetno ni slovenskega navijača, ki si nocoj ne bi želel uspeha slovenske izbrane vrste. Ta bi se v primeru remija ali poraza Islandije celo uvrstila v dodatne kvalifikacije. A zmaga v Bernu je vse prej kot lahko dosegljiva. Švicarji se ponašajo z eno najobetavnejših izbranih vrst na stari celini, pozabiti pa ne gre niti, da so letos na prijateljski tekmi že ugnali slovite Brazilce.