PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije U 21

21Švica-21Hrvaška
1
Tukaj vzamem mlade Švicarje, ki se želijo  zmago povzpeti na prvo mesto. Sicer imajo Hrvati zelo spodobno generacijo mladih fantov, toda danes bodo manjkali Rebić, ki ga Fiorentina ni spustila na reprezentančno akcijo, Čaktaš je poškodovan, Vrsaljko in Kovačić pa bosta jutri pomagala članski zasedbi.

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije U 21

21Belgija-21Italija
1
Tudi tukaj prisegam na domače. Mladi Belgijci so v svojih klubih Jupiler lige že sedaj nosilci, medtem ko italijansko ekipo sestavljajo v glavnem igralci klubov iz Serie B. Glede na to, da ima Belgija perfektno serijo štirih zmag in so pred enim mesecem zmagali že v Italiji, se mi zdijo tokrat celo za odtenek podcenjeni.

Nogomet - Nizozemska - 2.liga

Jong Ajax-Fortuna
2
Pri Ajaxu so besni na nizozemsko zvezo, ker jim ni ugodila prošnje, naj se tekma vendarle prestavi. Sedem igralcev prvega moštva je namreč z mlado reprezentanco, zato bi utegnila biti tole bolj farsa. Trener domačih Groenendijk je pred tekmo jasno povedal, da je poraz tule skoraj neizbežen.

Tenis - ATP - Moskva

Zeballos H.-Berankis R.
2
Ričardas Berankis morda res ni tako zelo nadarjen kot njegov baltski konkurent Gulbis, vendar pa gre za zelo marljivega fanta, ki ima nekaj težav s poškodbami. Danes ima lepo priložnost, da po dolgem času spet vknjiži zmago, saj igra proti Argentincu, ki je na zadnjih dveh turnirjih v dvorani obakrat gladko izgubil v prvem krogu in to od igralcev izven elitne stoterice. Zeballos je pač tipičen "peskaš", za udarce si vzame precej časa, trenutno pa niti ni v taki dobri formi. Tehtnico na stran Litvanca prevesi podlaga, ker mu je bistveno bolj pisana na kožo.

Am. nogomet - ZDA - NFL

San Diego-Indianapolis Colts
2
Luck sam sploh ne potrebuje izvenserijske tekme, da Coltsi zmagajo, saj mu Hilton in Wayne kot vrhunska napadalce ustrezno pomagata. Chargersi so do zdaj 2-3, pa letos sploh še niso igrali proti tako močnim ekipam kot na primer Indianapolisu, zato si upam trditi, da bo njihova luknjičasta obramba svojim navijačem spet naredila dooolg večer. Colts za 7 do 10 točk!