PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - 1.liga

Bradford - Tranmere
1

Tranmere je porazno začel sezono, saj je v prvih 10 krogih le enkrat zmagal in kar sedemkrat izgubil, na zadnjih sedmih tekmah pa je iztržil le en remi. Izpadel je tudi iz ligaškega pokala, kjer je bil nemočen proti premierligašu Soteku. Kriza moštva je vidna tudi pri učinkovitosti, saj na zadnjih štirih tekmah niso dosegli zadetka. To so vse prej kot spodbudni podatki pred težkim gostovanjem pri Bradfordu, ki je v odlični formi (5 zmage in remi na zadnjih 4 tekmah) in se zato zasluženo nahaja pri vrhu ligaške lestvice, medtem ko je Tranmere prikovan na zadnje mesto. (7/10)

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Široki Brijeg - Union Olimpija
1

Široki je v prvem krogu poskrbel za veliko presenečenje, ko je premagal prvega favorita tekmovanja Crveno zvezdo. V drugem krogu je na gostovanju pri močnem Radničkem nato doživel hladen tuš in izgubil z 20 točkami razlike, kar bo prav gotovo služilo kot opozorilo, da ena zmaga še ne prinaša prav dosti. Tokrat na njihov vroči teren prihaja razglašena Olimpija, ki na prvih treh tekmah nove sezone ni navdušila, saj še ni zmogla doseči več kot 63 točk, njena obramba pa je bila vse prej kot prepričljiva. Aleš Pipan bo verjetno stežka v nekaj dneh toliko popravil formo mjoštva, da bi se s težkega gostovanja vrnil z zmago. (5/10)

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Cibona - Szolnoki Olay
1

Cibona je v prvem krogu lige Aba razočarala svoje navijače, ko je prepričljivo klonila v svoji dvorani proti Radničkem, a je že čez nekaj dni popravila vtis z visoko zmago v Ljubljani proti Olimpiji. Moštvo, ki ga vodi premeteni Neven SPahija, bo prav gotovo na koncu sezone pri vrhu lestvice, saj ima tudi spoštovanja vredno zasedbo, zato bi bil še en poraz na domačem parketu toliko bolj presenetljiv, predvsem tudi zato, ker Madžari nikakor ne spadajo med boljša moštva v tem tekmovanju. (8/10)

Hokej - Rusija - KHL

Medveščak - Spartak Moskva
1

Zagrebčani so po slabšem začetku sezone le ujeli pravi ritem in v zadnjih tednih navdušujejo v močni kontinentalni ligi. Z osmimi zaporednimi zmagami so pravi hit in trenutno najbolj vroče moštvo v ligi, zato se Spartaku v Zagrebu ne piše nič dobrega, saj je v precej obratni formi od medvedov (4 porazi na zadnjih 6 tekmah). (6/10)