Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

J.Koreja - Brazilija
2
Kritike na račun brazilskega selektorja Scolarija so se polegle, saj bližje ko je mundial, bolje igra reprezentanca. Brazilci so v dobri formi, česar pa ne moremo trditi za Korejce. Slednji so proti nekoliko močnejšim ekipam vse prej kot prepričljivi.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka - Partizan
2
Novomeščani so bili v Zagrebu proti Cedeviti povsem nemočni. Pred domačimi gledalci jim bo precej lažje, a porazu se bodo le težko izognili. Nasproti jim bo namreč stal beograjski Partizan, ki je ligo začel zelo prepričljivo.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Crvena zvezda - Radnički
2
Zvezda se še nekoliko lovi in išče pravo formo, a z visoko zmago proti Igokeii je na dobri poti. Radnički je vse prej kot lahek nasprotnik, saj je na tekmah v prvih dveh krogih več kot navdušil. Če mu je v Zagrebu uspelo premagati Cibono, mu bo morda tudi v Beogradu Crveno zvezdo.

Hokej - ZDA - NHL

San Jose – Ottawa
1

San Jose je po štirih tekmah še vedno neporažen. Morski psi so v fenomenalni formi, kar so potrdili tudi proti New York Rangers, ki so jih razbili s kar 9:2. Precej slabša je Ottawa, ki je slavila le enkrat, v San Jose pa bo pripotovala po dveh zaporednih porazih.