PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Cedevita - Krka
1
Krka je prvo tekmo v ligi ABA dobila, a gostovanje v Zagrebu proti Cedeviti bo precej večji zalogaj kot dvoboj proti Budučnosti. Zagrebčani se po prepričljivi gostujoči zmagi nad Mega Vizuro lahko nadejajo novega uspeha.

Košarka - Mednarodni - Prijateljske tekme - klubi

San Antonio - CSKA
1
CSKA je proti Minesotti poskrbel za šele drugo zmago evropskega kluba na ameriških tleh. Tekma je bila izredno izenačena in se je končala šele po podaljšku. Da bi Moskovčani ponovili uspeh, je le malo možnosti, nenazadnje jim bo nasproti stal letošnji finalist lige NBA.

Hokej - Rusija - KHL

SKA St. Peters - Sibir Novosibir
1
SKA iz St. Peterburga je vodilno moštvo lige, ki je na 14 tekmah izgubilo zgolj dvakrat. Tokrat bo gostilo Sibir, ki sicer igra zelo solidno, a v gosteh proti najboljšemu kolektivu v KHL prav velikih možnosti za zmago nima.

Tenis - ATP - Šanghaj

Lopez F. - Berdych T.
2
Igralca se med seboj dobro poznata, saj sta se do sedaj pomerila že sedemkrat. Zanimivo, s 4:3 je v zmagah uspešnejši Lopez, ki pa je za šestim igralcem sveta na lestvici ATP 24 mest nižje. Čeh, ki letos igra zelo solidno, ima danes lepo možnost, da si proti Špancu nekoliko popravi statistiko.