PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Johnstone pokal

Crawley Town-Newport County
1
Prvi plus je domač teren, drugi že samo golo dejstvo, da Crawley igra en kakovosten rang višje od nasprotnika in še tretji, ki bi se na koncu utegnil izkazati še najbolj pomembnega - da je imel od ligaškega tekmovanja Crawley en dan več počitka.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Szolnoki Olay-MZT Skopje
2
Vlada Vukoičić je ob sebi zbral odlične fante, ki so že na prvi tekmi proti Olimpiji pokazali, da z njimi letos ne bo šale. Na Madžarsko potujejo tudi bolj spočiti, saj so ligo otvorili že v petek, Szolnok pa je bil v Zadru precej dlje od zmage, kot kaže končni rezultat in tule Madžari po mojem skromnem mnenju ne bi smel biti favoriti.

Košarka - Italija - Superpokal

Siena-Varese
1
Glede na to, da bo tekma v Sieni, imajo aktualni italijanski prvaki že po defaultu prednost, poleg tega pa bistveno niso spreminjali ekipe in so proti Vareseju močni favoriti. Slednji je že takoj na zčaetku sezone doživel neprijetno izkušnjo v obliki tega, da jih je v kvalifikacijah za Evroligo izločil EWE Oldenburg. Za pogumnejše predlagam tudi stavo na domače s hendikepom. Tudi trener je po porazu z Nemci priznal, da so njegovi fantje (vsaj nekateri) bolj slabo fizično pripravljeni in neuigrani.

Tenis - ATP - Šanghaj

Nishikori Ke-Dimitrov G./+1,5/
2
Japonec je prejšnji teden na domačem turnirju razočaral, saj je bil tako z igro, kot dosežkom daleč od lanskoletnega nastopa. Danes se bo pomeril proti (še vedno to naglas trdim!) bodočemu top 5 igralcu svetovne teniške lestvice, ki se na takih dvobojih proti top igralcem, na velikih igriščih s tv kamerami vedno zna zmotivirati. Stavim, da Bolgar lahko zmaga, ali pa Nišikoriju "poje" vsaj niz.

Tenis - ATP - Šanghaj

Almagro N.-Soeda G./+1,5/
1
Španec je v Tokiu naredil kar dober rezultat - šele v polfinalu je klonil proti Del Potru, ob tem pa prikazal tudi igro, vredno svoje uvrstitve na ATP lestvici. Soeda je sicer uspešno prestal kvalifikacije, a potrebno se je zavedati, da ima Japonec proti igralcem iz elitne petdeseterice vedno ogromne težave in le redko osvoji niz, kaj šele zmaga.