PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Salzburg - Olimpija
1
Zmaga ljubljanskih hokejistov proti Linzu je bil očitno zgolj preblisk, saj so bili zmaji že v petek proti Znojmu povsem nemočni. Salzburg je sicer na lestvici predzadnji, kar pa nekonkurenčnemu moštvu Olimpije niti ne bo v veliko pomoč.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Maribor - Olimpija
0
Maribor je v precejšnji krizi. Ne samo da je zamenjal trenerja, še v četrtek je igral v evropski ligi, zaradi česar je utrujenost pri igralcih še vedno prisotna. Olimpiji se tako ponuja lepa priložnost, da v Ljudskem vrtu odvzame skalp velikemu tekmecu, a kaj, ko se tudi sama ne more pohvaliti s pretirano bleščečo formo.

Nogomet - Italija - 1.liga

Juventus - Milan
1
Čeprav gre za dva kluba z veliko tradicijo, današnja tekma še zdaleč ne bo tako zanimiva, kot je bila še pred nekaj leti. Milan prav velikih možnosti za uspeh danes nima, saj ima poškodovanih celo kopico igralcev, zato bo bržčas zadovoljen že z osvojeno točko.

Nogomet - Anglija - Premier

Tottenham - West Ham
1
Tottenham je v dobri formi, saj je na zadnjih šestih tekmah vknjižil pet zmag in remi. West Ham, ki je šele 18. ekipa na lestvici, bo na zahtevnem srečanju precej oslabljen, saj ne bo mogel računati na napadalca Andyja Carrolla.

Nogomet - Anglija - Premier

WBA - Arsenal
0,2
Čeprav Arsenal igra izvrstno in trenutno zaseda vrh lestvice v prvenstvu, mu na današnjem gostovanju ne bo lahko. Že res, da je WBA šele 12., a v prejšnjem krogu je v gosteh presenetil Manchester United in slavil zmago. Topničarji se bodo morali že za točko pošteno potruditi.