Na sporedu je bilo še pet tekem. New York Islanders so po izvajanju kazenskih strelov premagali New Jersey s 4:3, Detroit pa je šele v podaljšku strl odpor Caroline in zmagal s 3:2. Calgary je v gosteh ugnal Columbus s 4:3, Ottawa pa Buffalo z 1:0, medtem ko je Colorado na domačem ledu ukanil Nashville s 3:1.

Kopitarjevi kralji so v Winnipegu zaostajali že z 1:4, z goloma Jeffa Carterja in Justina Williamsa pa so se slabe štiri minute pred koncem dvoboja približali na 3:4. V končnici so zaigrali na vse ali nič in skušali izsiliti podaljšek, izjemno tvegana igra pa se jim je maščevala. Kalifornijski vratar Jonathan Quick je v izdihljajih tekme zapustil svoj prostor in svoje mesto prepustil šestemu igralcu v polju, kar je kaznoval Bryan Little in 48 sekund pred koncem dvoboja zadel za končno zmago domače ekipe s 5:3. Za domačo ekipo je Devin Setoguchi prispeval dva gola, vratar Pavelec pa je zbral 33 obramb.

Colorado je dosegel drugo zmago. Po prepričljivem zmagoslavju nad Anaheimom s 6:1 so izbranci nekoč imenitnega vratarja Patricka Royja na kolena položili Nashville. V domači ekipi je bil najbolj razpoložen PA Parenteau, za zmago je prispeval dva gola. Ena najbolj trdih tekem je bila v Buffalu, kjer je Ottawa v sami končnici strla odpor domače zasedbe. Edini in zmagoviti zadetek je poldrugo minuto pred zadnjim zvokom sirene dosegel švedski napadalec Erik Karlsson.

Izjemno razburljiva tekma je bila v Detroitu. Domača ekipa je po golu prvega zvezdnika Henrika Zetterberga izenačila šele 16,4 sekunde pred koncem rednega dela, zmagoviti gol pa je v podaljšku dosegel Stephen Weiss. New York Islanders so po izvajanju kazenskih strelov premagali sosede iz New Jerseyja, v »loteriji« pa je edini gol prispeval Matt Moulson.