PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch City-Everton
1
Pellegrini je v sredo dobil kar precej novih informacij, kot na primer to, da mogoče niti ne bi bilo slabo poizkusiti z Negredom od prve minute, držati Silvo je pa tako ali tako največja možna napaka, ki jo je lahko storil. Dvomim, da bo Everton lahko tudi po tem krogu ostal neporažen, saj v Manchester prihajajo brez nekaterih ključnih igralcev - Pienaar, Barry in Alcaraz, vprašljiv pa je tudi Mirallas.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Wolfsburg-Eintracht (B)/+1/
1
Igranje v Bundesligi je zalogaj, ki se je klubu iz Braunchweiga zataknil v grlu. Po sedmih krogih imajo le točko, zadeli pa so le trikrat in na Volkswagen Areni jih verjetno ne čaka ravno usmiljenje. Domači so tu namreč v tej sezoni tepežkali Schalke, premagali pa tudi Hertho in Hoffenheim. Glede na to, da je Wolfsburg "full", bi morala zmaga gladko ostati doma.

Rokomet - Slovenija - 1.liga

Gorenje-Ormož/+8/
1
Gorenje je ekipa, ki vsako tekmo igra "na polno", pa naj bo nasprotnik še tako inferioren. Ormož je za razred slabša ekipa, ki za povrhu v gosteh igra precej slabše, kot na Hardeku. Ose bi znale tule tekmo dobiti tudi med 15 in 20 goli razlike.

Rugby - Mednarodni - The Rugby championship

Argentina-Avstralija
1
Tule grem s pumami, ki so doma namučile Novo Zelandijo in Južno Afriko, sedaj pa jim bo verjetno lažje. Avstralci so pod trenerjem McKenziejem povsem razglašeno moštvo, tako da ima Argentino danes idealno priložnost za svojo prvo zmago v Rugby Championshipu.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Široki Brijeg-Crvena zvezda
2
Zvezdo je med premorom zapustilo kar precej igralcev, vendar so se na vhodnih vratih pojavili sami taki obrazi, ki obljubljajo boj za zaključni turnir. Prišel je naš Jaka Blažič pa Američan Jenkins (GS Warriors),  velikan Boban Marjanović iz Mega Vizure, lepa okrepitev pa je tudi krilni igralec Blake Schilb. Vsekakor vidim Zvezdo kot kompletno moštvo, lepo pokrito na vseh položajih, ki bo verjetno že takoj na uvodu lige nakazala svoje visoke ambicije.