PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

CSKA Moskva-Viktoria Plzen/1,5/
1
Dve manj kakovostni ekipi se bosta tule udarili za verjetno tretje mesto v ekipi. Plzen po uvrstitvi v Ligo prvakov igra zelo obrambno, brez Daride pa jim je kar malce zmanjkalo kreativnosti v napadu. Letošnji CSKA je obup, tudi doma bodo težko zmleli Čehe, zato se mi v tej tekmi še najboljša opcija zdi remi in pa majhno število zadetkov. Pravzaprav se pa še največja vrednost skriva v tem, da do polčasa ne pade več kot 1 gol.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Juventus-Galatasaray/oba gol/
1
Presenetljiv remi Juventusa na Danskem ni bilo nobeno naključje; stara dama se z nasprotniki muči tudi v domačem prvenstvu in navijače črno-belih je lahko upravičeno strah obiska Galatasaraya, katerega ekipi poveljuje Roberto Mancini. Muslera, Sneijder in Melo bodo šli kot nekdanji igralci Juveta v tekmo še posebej motivirani, tu pa so še zelo solidni igralci Riera, Eboue, Burak Yilmaz in seveda neuničljivi Didi Droghba. Levi ne samo, da bi lahko nocoj zadeli, ampak bi lahko morda domov odnesli celo točko...

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Bayer Lev.-Real Sociedad/2,5/
2
Stava bazira na dejstvu, da je Real Sociedad odigral zelo spodobno tekmo proti Šahtarju, pa vseeno izgubil. Zato bodo Baski skušali v Nemčiji vse skupaj nadoknaditi in z njihove strani lahko pričakujemo zelo napadalno igro. Tudi Leverkusen bo "grizel" od prve minute, saj so izgubili prvi krog na Old Traffordu in bi bile tri točke zlata vredne, napadalna igra s tremi napadalci pa je njihov zaščitni znak. Golov tule res ne bi smelo manjkati.

Tenis - WTA - Peking

Lisicki S./+1,5/-Li Na
1
Trenutno najmočnejša nemška tenisačica je včeraj "zbombardirala" Venus Williams. Na svoj prvi začetni udarec ji je oddala eno samo točko (!) in če bo danes ponovila predstavo, se domačim gledalcem obeta šok v obliki izpada njihove glavne favoritinje. Sicer se strinjam, da bi morala biti Li Na tule favorizirana, vendar tako močno pa spet ne. Zato stavim na Lisickijevo ob hendikepu.

Tenis - ATP - Peking dvojice

Haas T./Mayer-Djokovi/Wawrink
2
Nole in Wawrinka sta se kot dvojica očitno dobro ujela, saj sta v prvem krogu Pekinga izločila dodobra uigran tandem Bhupathi/Lindstedt. Srb in Švicar se očitno pri parih nista prijavila le za zabavo in računam na to, da se bosta tudi proti nemškima konkurentoma maksimalno potrudila. Mayer in Haas sta se včeraj kar krepko namučila z dvema domačinoma, ki sta na turnir prišla s posebnim povabilom organizatorjev.