PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Everton - Newcastle
1,0
Newcastle, ki v prvenstvu s tekmo manj zaseda šele 16. mesto, čaka težko gostovanje pri Evertonu. Slednji je zadnjo tekmo proti Fulhamu sicer izgubil, a je ligo začel nekoliko uspešneje od srak, prav tako pa lahko računa na prednost domačega igrišča.

Nogomet - Italija - 1.liga

Fiorentina - Parma
1
Fiorentina je na težkem gostovanju pri Interju doživela svoj prvi poraz v prvenstvu. Nocoj ji bo precej lažje, saj pred domačimi gledalci igra proti precej slabši Parmi. Četudi so nogometaši iz Firenc zaradi poškodbe Maria Gomeza v napadu precej oslabljeni, pa danes zagotovo veljajo za favorite.

Nogomet - Rusija - 1.liga

Lokomotiva Moskva - Tom Tomsk
1
Navijači Lokomotive so lahko za razliko od pretekle sezone lestos precej bolj zadovoljni. Njihovi nogometaši se lahko pohvalijo z nizom treh zaporednih zmag in izvrstnim tretjim mestom na lestvici. Precej slabše je moštvo Tom, ki ima po desetih krogih že sedem porazov, posledično pa zaseda skromno 13.mesto.

Tenis - WTA - Peking

Hercog P. - Puig M.
1
Hercogova v zaključku sezone nastopa vse uspešneje, a še bolje gre Portoričanki Puigovi, ki je letos naredila velik napredek in na lestvici WTA zaseda visoko 44. mesto. Igralki se bosta med seboj sicer pomerili prvič, Slovenka pa je v rahli prednosti zaradi nekoliko bogatejših izkušenj in utrujenosti nasprotnice, ki jo je naporen tekmovalni urnik že pošteno zdelal.