Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Valladolid - Malaga
0,2
Valladolid ima za sabo slabo serijo rezultatov, saj je na zadnjih treh tekmah vpisal dva remija in poraz. Posledično se klub nahaja na skromnem 16. mestu. Precej bolje kaže Malagi, ki je osma, povrh pa neporažena na zadnjih štirih tekmah. Vsaj točka na gostovanju je tako zagotovo več kot dosegljiva.

Nogomet - Portugalska - 1.liga

Porto - Guimaraes
1
Pri Portu so z uvodom v sezono lahko zadovoljni, saj so petih krogih še neporaženi in zasedajo vrh lestvice. Precej slabše kaže Victorii, ki je šele deseta in se bo danes domov bržčas vrnila praznih rok.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Olimpija - KAC
2
Medtem ko je KAC le ujel tekmovalni ritem in zadnja dva srečanja dobil, Ljubljančani na prvo zmago še vedno čakajo. Glede na prikazano igro proti Salzburgu se zmajem tudi danes ne piše nič dobrega.

Tenis - ATP - Kuala Lumpur

Tursunov D. - Wawrinka S.
2
Igralca sta se med seboj pomerila zgolj enkrat, zmage pa se je presenetljivo veselil Tursunov. Danes bo verjetno precej drugače, saj vloga favorita pripada drugemu nosilcu turnirja Wawrinki. Švicar ima za sabo zelo dobro sezono, prav tako pa je z desetim mestom na ATP lestvici 26 mest bolje uvrščen od 30-letnega Rusa.