PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Athletic Bilbao-Betis
0,2
Betis je zadnjo tekmo remiziral, Atletico pa, kot sem napovedal, izgubil od Espanyola. Plus vsekakor vidim v dejstvu, da je Betis zlasti po bokih eno izmed najbolj nevarnih moštev lige ter da so na zadnjih osmih tekmah proti Baskom prejeli le 6 golov, medtem ko je minus to, da igrajo poleg La Lige še v Evropi in da moštvo po precejšnjih okrepitvah morda še ni najbolj uigrano.

Nogomet - Španija - 1.liga

Getafe-Celta Vigo
2
Galicijski klub vidim kot eno izmed presenečenj letošnje sezone. Trenerski položaj je zavzel Luis Enrique in s seboj iz Barce pripeljal Fontasa ter Rafinho, ki se bosta tu vsekakor uveljavila. Za majhen denar so dodali še najboljšega strelca Segunde od lani (Charles), tu je še Jon Aurtenetxe iz Bilbaa ter danski reprezentant Krohn-Dehli, skratka zelo simpatična ekipa in jaz mislim, da bodo marsikomu prekrižali račune.

Nogomet - Španija - 1.liga

Villarreal-Espanyol/oba gol/
1
Tole je eden lepših parov danes. Tako Villareal kot Espanyol imata ubijalski napad - na eni strani Pereira, Cani in Uche, na drugi Sergio Garcia, Simao in Thievy, prav tako pa imata trenerja Toral in Aguirre raje rezultat 3-3, kot pa 0-0, zato sem mnenja, da bodo gledalci na Madrigalu danes lahko resnično uživali v lepi igri in predvsem golih.

Hokej - Rusija - KHL

Medveščak-HK Yugra
1
Medveščak je na zadnji tekmi proti Peterburgu končno le dočakal zmago, ki bo verjetno prinesla tudi nekaj več odločnosti. Medvedi so si dokazali, da se lahko kosajo vsaj z malce slabše rangiranimi ekipami KHL lige in Yugra vsekakor spada v to sfero. Pričakujem udi manj kot 6 golov.

Am. nogomet - ZDA - NFL

St. Louis-San Francisco
2
Kljub temu, da so Ninersi po odličnem začetku sedaj izgubili dve zaporedni tekmi in jim mnajka pomemben igralec Aldon Smith, pa nekako nimam "jajc" staviti proti aktualnim NFC prvakom. Pričakujem dobro tekmo podajalca Kaepernicka in relativno suvereno zmago San Francisca z razliko enega touchdowna. Tudi Ramsi so na zadnjih dveh tekmah pokazali, da je njihova obramba še kako ranljiva.