Prvič v Cineplexxu in v slovenskih kinematografih nasploh si boste lahko ogledali prenos opere Jevgenij Onjegin v živo, neposredno iz slovite Metropolitanske opere v New Yorku.

Glavni zvezdi slovite operne predstave Anna Netrebko in Mariusz Kwiecien vas bosta popeljala skozi zgodbo ruskega plemiča Onjegina. Čeprav je nastala pred dvema stoletjema, je ta zgodba še vedno aktualna – mladi plemič iz Petrograda zaradi naveličanosti sproži potek dogodkov, zaradi katerih navsezadnje ostane razočaran, brez prijateljstva in ljubezni, saj prepozno spozna svoje napake.

Doživetje opere je posebno, zato si tudi Cineplexx ob tovrstnih priložnostih nadene posebno elegantno podobo in poskrbi za catering. Ob premorih si bodo gledalci lahko pred dvoranami kupili sveže prigrizke, pa tudi osebje bo namesto klasičnih oblačil podjetja nosilo bolj svečano opravo.

Cena vstopnice za ogled opere Jevgenij Onjegin je 20 evrov, če pa bi želeli spremljati v živo in neposredno iz New Yorka vse predstave Metropolitanske opere, lahko v Cineplexxu izberete abonma, s katerim za le 160 evrov pridobite vstopnice za deset predstav, načrtovanih v prihodnjih mesecih in letu 2014.

Napovednik predstav:

5. oktober 2013 – Jevgenij Onjegin (Čajkovski), nova produkcija, v živo

26. oktober 2013 – Nos (Šostakovič), v živo

9. november 2013 – Tosca (Puccini), v živo

14. december 2013 – Falstaff (Verdi), nova produkcija, v živo

8. februar 2014 – Rusalka (Dvořák), v živo

15. marec 2014 – Werther (Massenet), nova produkcija, v živo

5. april 2014 – La Boheme (Puccini), v živo

26. april 2014 – Cosi Fan Tutte (Mozart), v živo

10. maj 2014 – Pepelka (Rossini), v živo

Vsekakor leto presežkov, v katerem si boste lahko neposredno z metropolitanskega odra in v najboljši možni kakovosti ogledali kopico vrhunskih predstav v izvedbi največjih svetovnih opernih zvezd.

Pridite v Cineplexx in se prepustite vrhunskim doživetjem opere!