Slovani niso prišli izza Karpatov, ampak so Slovani pred 12.000 leti, najbrž malce naveličani dolgočasja v sedanji Srbiji in Bosni, krenili na severozahod in severovzhod Evrope, zasedli prazen prostor in vse, kar je potem tam nastalo, je – srbsko. Slovani so resda prečkali Karpate, toda v nasprotni smeri, kot nas uči z zahodnim zgodovinopisjem okužena teorija. Po Kljosovu je stvar, piše beograjski Telegraf, preprosta. Sledil je genu R1 A1, ki je najbolj navzoč v dinarski rasi ali drugače pri Srbih, a ga je v visokem deležu (od 40 do 60 odstotkov) našel ne le pri okoliških narodih (Hrvatih, Slovencih, Bolgarih, Grkih...), ampak še pri Rusih, Ukrajincih, pri baltskih narodih, Dancih, Norvežanih, Švedih in celo pri Britancih. Naj mi Otočani, podaniki njenega visočanstva, oprostijo, vem, da je slišati grozno, a tako piše Kljosov. Visok odstotek tega R1 A1 je mogoče najti še pri prebivalcih Indije, kar pomeni, da so pred pesnikom Tagorejem in politikom Gandijem za umetnost in razvoj demokratičnega političnega sistema skrbeli Srbi. Iz njih so nastali arijci, ki so potem počasi, če je verjeti Hitlerju, najgosteje poselili Nemčijo. Kot lahko sklepamo izhajajoč iz omenjenega gena, so torej Nemci kot arijska rasa – Srbi.

Zdaj, ko je vse jasno, se je treba lotiti redefiniranja pojmov, redizajniranja zemljevidov in reprogramiranja zgodovine. Začenši s Predinovimi besedami: »Kdo je tebe, Praslovan, plavati učil, da si preplaval tisto rusko reko in se v mojih genih naselil.« Praslovan je, kot pravi Kljosov, res preplaval rusko reko, ampak se je naselil v ruske gene ali drugače, Rusi so potomci Srbov in Štajercev in ne obratno. Če sledimo logiki Kljosova, so tudi v Ameriko prvi pripluli Srbi. Namreč njihov gen R1 A1 najdemo v visoki koncentraciji pri Dancih in Norvežanih, ki so kot Vikingi, tam nekje med letoma 1000 in 1300, prvi stopili na ozemlje, danes bolj znano kot ZDA. Ker pa so Srbi po Kljosovu prišli v Skandinavijo 10.000 let prej, je bil nedvomno Srb prvi, ki se je poročil z Indijanko iz plemena Apačev in ji v njenem šotoru – ve se, kako – prenesel ta sloviti gen. Zato je logično, da so v filmih o Vinetouju Indijance igrali srbski domorodci iz hrvaške Like, kjer so film snemali.

Zdaj bodo Hrvati, potem ko jim vendarle, kljub izjemnim naporom, ni uspelo dokazati, da so na teh balkanskih širjavah živeli še pred amebami, morali priznati primat Srbom. Najtežje jim bo verjetno sprejeti dejstvo, da bodo na svetovnem nogometnem prvenstvu Srbi igrali, tudi če izpadejo, ker je ni evropske nogometne reprezentance, skupaj s hrvaško, katere igralci ne bi imeli v sebi srbskega gena R1 A1. Pa tudi, da kljub temeljitemu tuširanju in izpiranju kože z varekino tega gena ne bodo mogli odstraniti iz sebe. Svet bo končno moral priznati, da je Srbija povsod, kjer je zadnji srbski grob, in ker je ni celine, na kateri gena R1 A1 ne bi našli v velikih količinah, je srbsko vse, do koder je prispela človeška noga. Najbrž, potemtakem, tudi Luna. Američani si lahko domišljajo, kar hočejo, toda Neil Armstrong (verjetno Nele Armstrongović) je imel v sebi dovolj srbskega gena, da lahko Beograd upravičeno vzklikne, da je bil sprehod po Luni »majhen korak za človeštvo, a velik za Srbijo«!