PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Denver-Oakland/+14,5/
1
Na dolgi rok se bo Oaklandu začelo zelo poznati, da so pred sezono preveč "cincali" z izbiro podajalca. Ne rečem, da Pryor ni material za NFL, ampak s svojimi soigralci je bil na začetku premalo uigran, tudi (zdrav) McFadden pa sam ni dovolj za nek vrhunski rezultat v smislu končnice. Vse medijske hiše so Oakland postavljale na rep razpredelnice in kaj več kot tri zmage jim letos ne pripisuje nihče. Prejšnji teden so proti obupnemu Jacksonvillu dosegli prvo, zdaj bo pa dolgo suša. Mi je kar hudo za obrambo Raidersov, če pomislim, da se jih bodo danes lotili starejši Manning, Welker, Thomas, Decker in ostali.

Tenis - ATP - Bangkok

Sijsling I./+1,5/-Nieminen J.
1
Fanta sta se v dobrem letu dni pomerila kar štirikrat in trikrat je zmago slavil Finec, vendar pa mu je Sijsling vsakič vzel (vsaj) niz. Verjamem, da je Nizozemec to sposoben doseči še enkrat. Je zelo močan na začetnem udarcu, a to še zdaleč ni njegovo edino orožje. Če bo držal visok odstotek zadetih prvih servisov in v izmenjavah ne bo prepuščal iniciaitive, bi se mu lahko posrečilo celo zmagati.

Tenis - WTA - Tokio

Bencic B./+1,5/-Kvitova P.
1
Za ime Belinda Benčić boste še velikokrat slišali. Gre za 16-letno Hrvatico, rojeno v Švici, ki je na turnir dobila posebno povabilo organizatorjev, sicer pa zmagovalko mladinskega Wimbledona. Mnogi ji napovedujejo lepo prihodnost, saj njena igra eksponentno napreduje in morda bi lahko že danes presenetila Kvitovo, za katero je po zelo slabem nastopu v New Yorku tole prvi nastop.

Hokej - Rusija - KHL

Slovan Bratislav-Dinamo Moskva
2
V Bratislavi so sezono začeli porazno, saj imajo dve zmagi po podaljških in pet porazov, s čimer so pri repu razpredelnice, nič boljše pa se ne obeta po obisku moskovskega Dinama. Ta je v zahodni konferenci le za St. Petersburgom, po treh zaporednih porazih pa krvoločen zmage. Ekipa mi je kar všeč, saj nekih velezvezdnikov nima, na njihovi klopi pa sedi priznani trener Olegs Znaroks.

Nogomet - Španija - 1.liga

Espanyol-Athletic Bilbao
1,0
Baski so se iz Montjuica zadnjih sedem tekem vedno vračali brez polnega izkupička, pa so imeli že precej boljšo ekipo. Po zelo spodbudnem začetku sezone, se v Barceloni ne polni le Camp Nou in mislim, da bi danes lahko Espanyol skočil na četrto mesto. Pod trenerjem Aguierrejem ti fantje igrajo zelo všečen nogomet.