Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal - Stoke
1
Stoke je prvenstvo začel solidno in zaseda zanj izvrstno deveto meso. Še bolje gre topničarjem, ki so nepremagljivi že šest zaporednih srečanj. Čeprav so gostje v zadnjem krogu remizirali proti Manchester Cityju, bodo v gosteh težko iztržili kakšno točko.

Nogomet - Anglija - Premier

Manch City - Manch Utd
1
Velikana iz Manchestra sta bržčas upala na boljši začetek v prvenstvu, saj trenutno zasedata šele sedmo oziroma osmo mesto. Glede na to, da nobena ekipa še ni v pretirano dobri formi, bo Cityju prednost domačega igrišča prišla še kako prav.

Nogomet - Francija - 1.liga

PSG - Monaco
0
Obe moštvi sta v prvenstvu še neporaženi, nekoliko bolje pa vseeno kaže Monacu, ki zaseda prvo mesto in ima zmago več od Parižanov. Tekma bo zelo zanimiva in izenačena, saj bosta obe moštvi zaigrali v svoji najmočnejši zasedbi.

Nogomet - Italija - 1.liga

Milan - Napoli
2
Milančane po zmagi proti Celticu čaka naporna tekma proti Napoliju. Rdeče-črni imajo kopico težav s poškodbami, medtem ko bodo Neapeljčani popolni in po veliki zmagi proti Borussii v ligi prvakov zagotovo računajo na zmago.

Košarka - Mednarodni - EP

Francija – Litva
1
Potem ko so v polfinalu premagali Špance, vloga favorita v finalu pripada Franciji. Pri galskih petelinih bo veliko odvisno od razpoloženosti njihovega prvega zvezdnika Tonyja Parkereja. Če ga bodo Litovci uspeli zaustaviti, se jim bodo možnosti za zmago skokovito povečale.