Kauzer je pri kajakaših za 2,91 sekunde ugnal klubskega kolega Janoša Peterlina, tretji je bil Jure Meglič (Tacen, +3,56). Med kanuisti je prednjačil bronasti z nedavnega svetovnega prvenstva v Pragi Savšek, na stopničkah pa sta stala še njegova sotekmovalca iz Tacna Anže Berčič (+0,82) in Jure Lenarčič (+1,97).

Med kanuističnimi dvojci sta pričakovano slavila Taljat in Božič, slednji je bil v C-1 četrti, za več kot 11 sekund sta prehitela drugouvrščena Petra Žnidaršiča in Luko Žganjarja. Tretja sta bila Blaž Cof in Jure Lenarčič.

Med kajakašicami je Kragljeva za pičle štiri stotnike prehitela Evo Terčelj (Ljubljana), tretja je bila Ajda Novak (Ljubljana, +1,86). Pri kanuistkah sta nastopili le Bizjakova in Alja Kozorog. Slednja je za zmagovalko zaostala dobrih sedem sekund.

Med moštvi je pri kajakaših slavil Tacen 1 v postavi Jure Meglič, Martin Albreht in Matic Štrukelj, pri kanuistih je prav tako pričakovano zmagala prva tacenska ekipa z Benjaminom Savškom, Anžetom Berčičem in Juretom Lenarčičem, pri kajakašicah pa sta tekmo končali le dve ekipi, zmagala je postava Soških elektrarn z Uršo Kragelj, Aljo Kozorog in Nino Bizjak.