PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija – Premier

Chelsea - Fulham
1

Chelsea kljub zvezdniški zasedbi ne dosega rezultatov, kot bi jih moral. Po dobrem uvodu v sezono so varovanci Joseja Mourinha popustili in so brez zmage že štiri tekme, zadnji dve pa so celo izgubili. Po debaklu v ligi prvakov proti Baslu bodo modri tokrat na londonskem mestnem obračunu zagotovo zelo motivirani, da se oddolžijo svojim navijačem. Fulham je sezono začel precej slabo in ni pokazal nič takega, da bi se lahko danes nadejal kakšne točke na Stamford Bridgeu. (8/10)

Nogomet - Francija - 1.liga

Rennes - Ajaccio
1

Rennes doma ponavadi igra zelo dobro in jo nemalokrat zagode tudi favoritom prvenstva. Tokrat gosti korziški Ajaccio, proti kateremu bo nedvomno poskušal priti do novih treh točk, ki bi ga obdržale pri vrhu lestvice, gostje, ki v prvih petih krogih še niso prišli do zmage, pa bodo verjetno poskušali čim dražje prodati svojo kožo in morda priti do remija, kar pa jim bo glede na dosedanje blede predstave le stežka uspelo. (5/10)

Nogomet - Španija - 1.liga

Rayo Vallecano - Barcelona
2

Barcelona v dosedanjem delu sezone ni navdušila, saj se precej muči z nasprotniki in stežka prihaja do zmag. Morda je bila sredina zmaga proti Ajaxu (4:0) vendarle znak, da so se Katalonci le prebudili in bodo končno začeli znova zmagovati z lahkoto, kot so to počeli v zadnjih sezonah. Rayo definitivno ni nasprotnik, ki bi proti njim realno lahko upal na kakšno točko, čeprav igra doma. Bunker domačih bo poskušal čim dlje odbijati napade Barce, a slej ko prej bodo Messi in druščina poslali žogo v mrežo, kar bo pomenilo, d ase bodo morali domači odpret, takrat pa bodo prejeli še kakšen gol več. (7/10)

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Hajduk - Zadar
1

Hajduk se je po zmagi proti Dinamu vrnil v boj za prvo mesto in beli bodo po uspehu na derbiju danes gotovo igrali kot prerojeni in polni želje po zmagi. Zadar se bo verjetno boril za obstanek v ligi, »prijateljem« z juga pa verjetno tokrat ne bodo vzeli pomembnih točk v boju za prvaka. (7/10)

Košarka - Mednarodni – EP

Slovenija - Ukrajina
1

Slovenski košarkarji se bodo od zvestih navijačev v Stožicah prav gotovo poskušali posloviti z zmago, zato ne gre dvomiti da bodo Dragića & Co. znova leteli po igrišču in storili vse, da z zmago končajo turnir na domačih tleh. Brez dvoma je kvaliteta na slovenski stran in ker bodo varovanci Božidarja Maljkovića tokrat igrali resno in motivirano, se Poljska ali Finska ne bosta ponovili. (7/10)