Poleg njegove glasbene kariere ima Jay-Z delno v lasti tudi znameniti Barclays Center v Brooklynu, vendar bo sedaj, ko je ustanovil lastno športno agencijo Roc Nation Sports, svoj delež prodal. Beyonce ima, poleg tega da je pevka, še lastno dišavo in linijo oblačil. Druga na seznamu parov, ki so v minulem letu največ zaslužili, sta ameriški nogometaš Tom Brady in manekenka Gisele Bundchen. Skupaj sta zaslužila 80 milijonov dolarjev. Fortbes je Gisele nedavno tudi razglasil za najbolje plačano manekenko, letno pa naj bi zaslužila kar 4 milijone dolarjev več kot njen mož. Brady je pred kratkim podpisal pogodbo z moštvom New England Patriots za 30 milijonov dolarjev.

Na tretje mesto sta se uvrstila igralca Angelina Jolie in Brad Pitt, ki sta skupaj zaslužila 50 milijonov dolarjev. Na četrtem mestu sta Ashton Kutcher in Mila Kunis. Par, ki se je spoznal med snemanjem serije Oh, ta sedemdeseta, je lani zaslužil 30 milijonov dolarjev. Kutcher je sicer trenutno najbolje plačani televizijski igralec zahvaljujoč vlogi v seriji Dva moža in pol. Z igralcema si četrto mesto delita Kanye West in Kim Kardashian.

Sicer pa je Forbes lestvico največjih zaslužkarjev sestavil na podlagi podatkov iz obdobja med junijem 2012 in junijem 2013, dobili pa so jih s pogovori z agenti, managerji in producenti.