Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Maribor - Rubin Kazan
0,2
Mariborčani nastope v evropski ligi začenjajo proti najmočnejšemu tekmecu v svoji skupini. Kvaliteti ruskega moštva ne gre oporekati, povrhu pa je Rubin tudi v izvrstni formi. Vijoličasti lahko presenetijo, če jih bodo gostje iz Kazana danes podcenjevali.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Dinamo ZG - Černomorec
0
Potem ko se Dinamu ni uspelo uvrstiti v ligo prvakov, je klub zapadel v krizo. Samozavest Zagrebčanov je po porazu proti velikemu tekmecu Hajduku še dodatno načeta, zato je veliko vprašanje, ali jim bo proti Ludogorcu, ki na zadnjih tekmah ne pozna poraza, uspelo slaviti.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Lazio - Legia
1
Lazio je po zahtevnem uvodu v prvenstvo (pomeril se je proti Udineseju in Juventusu) na zadnji tekmi serie A prepričljivo ugnal Chievo (3:0). Čeprav imajo Rimljani, ki tudi tokrat lahko računajo na vselej bučno podporo s tribun,  kakovostnejšo zasedbo, pa se bo moral za zmago proti vodilnemu moštvu poljske lige verjetno vseeno pošteno potruditi.

Košarka - Mednarodni - EP

Slovenija - Srbija
2
Čeprav sta včeraj obe reprezentanci izgubili, pa je bil poraz zagotovo nekoliko bolj boleč za Slovence, ki so potihoma celo upali na osvojitev medalje. Srbom gre na roke predvsem dejstvo, da so imeli več časa za počitek, prav tako pa je njihova zasedba precej mlajša, zato tudi utrujenost ne bo tako velika.

Košarka - Mednarodni - EP

Hrvaška - Ukrajina
1
Ukrajinci so na prvenstvu pokazali nekaj zelo dobrih predstav in so zagotovo eno izmed najprijetnejših presenečenj Eurobasketa. A če so morda nekatere tekme dobili tudi zaradi kalkulacij drugih ekip, gre zdaj povsem zares. Tako izkušnje kot košarkarsko znanje je na strani Hrvatov, zato bi bil poraz naših južnih sosedov ogromno presenečenje.